Hometech Cetrix Tesla dokunmatik ekran sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thomas Musk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 644
  • Etiketler Etiketler
    tesla
Makaleler
1
Yer
Düzce
Hocalarım, Hometech Cetrix Tesla PC model tabletim var. Cihazda dokunmatik sürücü yüklü ancak ayarları bozuk. Üste tıklıyorum aşağıya tıklıyor. Denetim masasından ayarlamaya çalıştım ancak yine aynı sorun. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduğun sürücü Hometech'in sitesindeki değilse kalibrasyon sorunu olabilir. Kalibre etsen de düzelmiyor nasıl şeyse.

Cihaza format attıktan veya sıfırladıktan sonra mı böyle oldu? Eğer dokunmatik sürücüsünü güncelleme yolu ile indirdiyseniz bu tip sorunlar çıkabiliyor. Aynı ürüne sahip olan bir tanıdığınız varsa cihaz içindeki sürücüyü yedekleyip gönderebilecek yazılımlar var. Bunun dışında Windows sürüm güncellemesi gibi durumlar bu tip sorunlara yol açabiliyor.

Elle yükleme yaptım hocam, site farklı siteydi, Hometech sürücü paylaşmıyormuş.
Kurduğun sürücü Hometech'in sitesindeki değilse kalibrasyon sorunu olabilir. Kalibre etsen de düzelmiyor nasıl şeyse.

...Hometech sürücü paylaşmıyormuş.
Yaklaşık 1-2 sene önce indir dediğin zaman iniyordu. İtlik yapası tutmuş işte birilerinin, başka açıklaması yok.

Wi 101 miydi neydi bi' modelin sitede paylaşılan sürücü paketini yedek almıştım diye hatırlıyorum. Denemek istersen link.

Son düzenleme:
Hocam, bunu denedim. Aygıt yöneticisinden sürücü eklenmiyor. Anlamadım gitti. Sürücü yükleme uygulaması ile kurduydum.

Sürücü kendi kalibrasyonuyla geliyor galiba. Farklı sürücülerle denediğimde bende de düzgün çalışmıyordu dokunmatik. Ucuz tabletin yahnisi bu kadar oluyor, Barrier tarzı bi' uygulama ile bilgisayar faresini paylaşabilirsin. Onun dışında Hometech'in dosyalarına mahkumsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…