Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Düzce
Hometech Cetrix Tesla tablet satın aldım, içinde Windows yoktu. USB çoklayıcı da yok. Windows kurulum ekranına dokunmatik sürücüsü nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İnternetten gördüğüm kadarıyla Deployment Toolkit'in böyle bir özelliği var ancak benim bilgimi aşıyor benim için en azından komplex bir durum, videosunu internetten buldum atıyorum. Anlattığım şekilde olur diye düşünmüştüm uğraştırdım özür.

Hocam bu da bayağı zor işe benziyor. Beni aşar.

Hocam sorunu çözdüm. Bu yöntem, dokunmatik sürücüsü eklemek için değil. Zero touch (otomatik kurulum) nasıl yapıldığının yöntemidir?

1. Rufus ile Windows ISO'sunu yazdırın.
  2. BU siteye gidin.
  3. Boşlukları doldurun, örnek olarak böyle görünmelidir. (boşlukları istediğiniz gibi yazabilirsiniz.)

1706997609824.webp

1706997623320.webp
  4. En aşağıdaki "download" kısmına tıklayın, ardından "autounattend.xml" kısmına tıklayın.

1706997831988.webp
  5. İndirilen dosyayı, Windows kurulumunun olduğu konuma atın. Aşağıdaki resim gibi olmalıdır.

1706997908981.webp
  6. Ve Windows kurulum ekranını boot ediyoruz.
Ben sorunu bu şekilde çözdüm, başta belirttiğim gibi. Bu sürücü ekleme rehberi değildir, bu Windows otomatik kurma (Zero touch) rehberidir. @moneymoon hocama teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Konu boyunca bana yardımcı oldu ve bu düşünceyi bana önerdiği için.
Hocam bu da bayağı zor işe benziyor. Beni aşar.

Hocam sorunu çözdüm. Bu yöntem, dokunmatik sürücüsü eklemek için değil. Zero touch (otomatik kurulum) nasıl yapıldığının yöntemidir?

1. Rufus ile Windows ISO'sunu yazdırın.
  2. BU siteye gidin.
  3. Boşlukları doldurun, örnek olarak böyle görünmelidir. (boşlukları istediğiniz gibi yazabilirsiniz.)

Eki Görüntüle 16293

Eki Görüntüle 16294
  4. En aşağıdaki "download" kısmına tıklayın, ardından "autounattend.xml" kısmına tıklayın.

Eki Görüntüle 16296
  5. İndirilen dosyayı, Windows kurulumunun olduğu konuma atın. Aşağıdaki resim gibi olmalıdır.

Eki Görüntüle 16297
  6. Ve Windows kurulum ekranını boot ediyoruz.
Ben sorunu bu şekilde çözdüm, başta belirttiğim gibi. Bu sürücü ekleme rehberi değildir, bu Windows otomatik kurma (Zero touch) rehberidir. @moneymoon hocama teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Konu boyunca bana yardımcı oldu ve bu düşünceyi bana önerdiği için.

hocam sorunu nasıl çözdünüz bende wifi ve Dokunmatik sürücülerini kuramadım bulamadım dahadoğrusu