Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 8 Şubat 2024 #1 Hocalarım, Hometech Cetrix Tesla PC model tabletim var. Cihazda dokunmatik sürücü yüklü ancak ayarları bozuk. Üste tıklıyorum aşağıya tıklıyor. Denetim masasından ayarlamaya çalıştım ancak yine aynı sorun. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
Hocalarım, Hometech Cetrix Tesla PC model tabletim var. Cihazda dokunmatik sürücü yüklü ancak ayarları bozuk. Üste tıklıyorum aşağıya tıklıyor. Denetim masasından ayarlamaya çalıştım ancak yine aynı sorun. Yardımcı olur musunuz?
KS KS Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 20 Aralık 2025 #11 cektor dedi: hocam sorunu çözebildiniz mi çözdüyseniz paylaşabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, ucuza sattım tableti. Artı 0 Eksi
cektor dedi: hocam sorunu çözebildiniz mi çözdüyseniz paylaşabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, ucuza sattım tableti.