marrean

Becerikli
Arkadaşlar merhaba, bugün babama bir arkadaşı laptop vermiş. Babam da günlük işlerini yapmak için kullanacaktı fakat eski sahibi Windows 10 yüklemiş. Laptopun 2 GB RAM’i var; zaten Windows 10 hepsini kullanıyor. Bu yüzden ben de Windows 7 kurmayı düşündüm. Önce USB’ye kurdum, BIOS USB’yi görmedi. Sonra USB’yi masaüstünde gördüğü için oradan kurmak istedim ama bu sefer de “bu uygulama açılamıyor” gibi bir hata aldım. Laptopun interneti de çalışmıyor. Bileniniz var mı?

Arkadaşlar merhaba, bugün babama bir arkadaşı laptop vermiş. Babam da günlük işlerini yapmak için kullanacaktı fakat eski sahibi Windows 10 yüklemiş. Laptopun 2 GB RAM’i var; zaten Windows 10 hepsini kullanıyor. Bu yüzden ben de Windows 7 kurmayı düşündüm. Önce USB’ye kurdum, BIOS USB’yi görmedi. Sonra USB’yi masaüstünde gördüğü için oradan kurmak istedim ama bu sefer de “bu uygulama açılamıyor” gibi bir hata aldım. Laptopun interneti de çalışmıyor. Bileniniz var mı?
32 bit UEFI'lı olmalı ve zaten Bay Trail'in sürücüleri ile uğraşmaya değmez. Kaldı ki Windows 7 UEFI Class 3 desteklemez. Teknik bilgisi olmayan kişilerin yapabileceği işler değil bunlar. Size önerim, kurulu Windows 10'u hafifletmeniz gereksiz uygulamaları silip sürücü eksikse de yükleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 Bit UEFI'lı olmalı ve zaten Bay Trail'in sürücüleri ile uğraşmaya değmez. Kaldı ki Windows 7 UEFI Class 3 desteklemez. Teknik bilgisi olmayan kişilerin yapabileceği işler değil bunlar. Size önerim, kurulu Windows 10'u hafifletmeniz gereksiz uygulamaları silip sürücü eksikse de yükleyin.

Fakat eskiden Windows 7 kullanıyormuş ilk aldıklarında o zaman yapıldıyşa şu andada yapılmazmı

Ayrıyeten bu laptoplara Windows 10 kuran satıcı ne düşünüyordu acaba veya kuracaktı neden 2 GB RAM koydu

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bugün babama bir arkadaşı laptop vermiş. Babam da günlük işlerini yapmak için kullanacaktı fakat eski sahibi Windows 10 yüklemiş. Laptopun 2 GB RAM'i var; zaten Windows 10 hepsini kullanıyor. Bu yüzden ben de Windows 7 kurmayı düşündüm. Önce USB'ye kurdum, BIOS USB'yi görmedi. Sonra USB'yi masaüstünde gördüğü için oradan kurmak istedim ama bu sefer de “bu uygulama açılamıyor” gibi bir hata aldım. Laptopun interneti de çalışmıyor. Bileniniz var mı?

O marka rezalet kendi sitesinde bile sürücüler gözükmüyor Windows 8.1 Home atın bence Windows 10 ağır geliyorsa ama internette gezmek için 2 GB RAM yeterli o laptopa RAM almak yatırım yapmak saçmalık.

O marka rezalet kendi sitesinde bile sürücüler gözükmüyor Windows 8.1 Home atın bence Windows 10 ağır geliyorsa ama internette gezmek için 2 GB RAM yeterli o laptopa RAM almak yatırım yapmak saçmalık.

Tabii ki RAM almak saçmalık ben sadece internette gezmek film izlemek için biraz daha hızlansın istiyorum bu haliyle sistem kendini zor açıyor

Windows 8.1 öneririm o zaman Windows 7 için sürücüler zor bulunuyor.
anladım deneyeceğim tekrar

Win 8.1 linki var mı sizlerde

az önce laptopun kasasını açtım adeta şok oldum avuç içi kadar bi anakart gibi bişey her şey üstündeydi ssd dahil raspberry pi gibi bişeydi üstünde kocaman bi batarya konmuş hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm

Son düzenleme:
Anladım deneyeceğim tekrar.

Win 8.1 linki var mı sizlerde.

Az önce laptopun kasasını açtım adeta şok oldum avuç içi kadar bir anakart gibi bir şey her şey üstündeydi SSD dahil Raspberry Pi gibi bir şeydi üstünde kocaman bir batarya konmuş hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm.

Bence siz kullanmayın patlama ihtimali var babaniza soyleyin geri versin Hometech zaten güvenli değil canınızdan olmayın.

Bence siz kullanmayın patlama ihtimali var babaniza soyleyin geri versin Hometech zaten güvenli değil canınızdan olmayın.

Bataryasını değiştirsem kullanabilirim bence babamında bu tür bir laptopa ihtiyacı vardı bence bataryası çok ta pahalı değildir bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?