angarya_messi

Yetkin
Cihaz
Hometech W101
2. el olarak Hometech W101 model tableti aldım, Windows cihaz gerekirse taşınabilir olsun vs. diyerek. Kendi sürücülerini yedeklemeyi ihmal edip USB ile format attım. Çoğu sürücüsü yok, kendi sitesine ya da internete bakıyorum, böyle bir model yok. Anakart ve üretici EII C105b diye geçiyor, cedrix Tesla modeline benziyor ama alakası yok. Bir şekilde sürücüleri yükler gibi oldum ama en son dokunmatikte patlak verdi. Kalibre edemiyorum, sağa dokunuyorum sola, 2 noktaya dokunuyor, çıldırmak üzereyim, yardım edin.

Teknik özellikleri:
  • X5-Z8350 atom işlemci.
  • 4 GB DDR3 RAM.
  • 64 GB eMMC.

Son düzenleme:
2. el olarak Hometech Windows 101 model tableti aldım, Windows cihaz gerekirse taşınabilir olsun vs. diyerek. Kendi sürücülerini yedeklemeyi ihmal edip USB ile format attım. Çoğu sürücüsü yok, kendi sitesine ya da internete bakıyorum, böyle bir model yok. Anakart ve üretici eıı C105b diye geçiyor, cedrix Tesla modeline benziyor ama alakası yok. Bir şekilde yükler gibi oldum ama en son dokunmatikte patlak verdi. Kalibre edemiyorum, sağa dokunuyorum sola, 2 noktaya dokunuyor, çıldırmak üzereyim, yardım edin.

Teknik özellikleri:
X5-Z8350 atom işlemci.
4 GB DDR3 RAM.
64 GB eMMC.
Hocam, bahsettiğiniz işletim sistemine internetten baktım. Görebiliyorum ki cihazınız Windows 8'i destekliyor. Windows 8'i yükleyip güncelleme yapmayı deneyin. Windows Update MS sunucularında dokunmatik sürücüsü var ise yükler kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bahsettiğiniz işletim sistemine internetten baktım. Görebiliyorum ki cihazınız Windows 8'i destekliyor. Windows 8'i yükleyip güncelleme yapmayı deneyin. Windows Update ms sunucularında dokunmatik driverı var ise yükler kendisi.

Deneyeceğim fakat tablet elime Windows 10 ile geldi. Dokunmatiği gayet sağlıklı çalışıyordu grafik sürücüsü yüklüydü. Umarım Windows 8 de -özellikle dokunmatik- sıkıntısız çalışır.

@Batinux Windows 8 ya da 8.1 yüklemem bir fark yaratır mı?

İnternet bağlantısında sıkıntı yok, USB-to-Ethernet'ya da kendi Wi-Fi'si ile çalışıyor, grafik sürücüsünü inf dosyasıyla hallettim fakat dokunmatik beni delirtecek. Linux veya Chrome OS üzerinde de hiçbir şekilde çalışmıyor.

Windows'tan tüm güncellemeleri yapın kendisi bulacaktır. Manuel olarak Hometech destek yazin Google'a yazılımlar kısmına gelin menuden ürün modeli aratmaya wi 101 yazin çıkan wi 101. RAR yazanı indirin.

Windows'tan tüm güncellemeleri yapın kendisi bulacaktır. Manuel olarak Hometech destek yazin Google'a yazılımlar kısmına gelin menuden ürün modeli aratmaya wi 101 yazin çıkan wi 101. RAR yazanı indirin.

Modeli Wi101 değil maalesef W101. kesinti olmasın diyerek Ethernet ile şarja bağlı 3-4 saat kadar kontrol ederek yüklemesini bekledim. Windows'un önerilen bölümüne eklediği tek sürücü ses kartıydı. ( o da yanlıştı tabii ki :D)

Yazılım bölümü burası çoğu link patlak.

Deneyeceğim fakat tablet elime Windows 10 ile geldi. Dokunmatiği gayet sağlıklı çalışıyordu grafik sürücüsü yüklüydü. Umarım Windows 8 de -özellikle dokunmatik- sıkıntısız çalışır.

Bazı Windows 10 driverları tablet bilgisayarlarda uyumsuz olabiliyor. Windows 10'un daha eski sürümlerini deneyin. Benim de sizin bahsettiğiniz modelde bir bilgisayarım vardı. O da Windows 8 ile gelip serviste Windows 10 yaptılar ama Windows 8'de en optimize şekilde çalışıyordu. Bir onda deneyin, olmazsa başka işletim sistemleri deneyin.

Hocam fark yaratacağı tek konu masaüstü gezinti. Size hangisi uygunsa Windows sürümünü seçin 8.1 ile 8 arasında sadece arayüz farklılıkları. Bakın, kafanıza göre beğenin ikisinden birisini.

Son düzenleyen: Moderatör:
AVG driver updater ile sürücü güncellemeyi deneyin.

3-4 farklı program ile denedim ama sonuç nafile. Gerçi yalan olmasın Driver Booster dokunmatiği buldu fakat benim yüklediğim gibi kalibrasyonu yoktu yani Windows üstünden de kalibre etmek mümkün değil. Kmdf touchscreen driver olarak geçiyordu.