Vrother9 Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 29 27 Ekim 2024 #1 Honeywell PTM7950 nereden satın alınır? Birçok sitede bu ürün var ve hangisi orijinal hangisi sahte bilmiyorum. En çok tavsiye edilen linkler: Aliexpress link ebuy7 link lttstore link Hangi site üzerinden almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2024
Honeywell PTM7950 nereden satın alınır? Birçok sitede bu ürün var ve hangisi orijinal hangisi sahte bilmiyorum. En çok tavsiye edilen linkler: Aliexpress link ebuy7 link lttstore link Hangi site üzerinden almalıyım?
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 27 Ekim 2024 #2 Vrother9 dedi: Honeywell PTM7950 nereden satın alınır? Birçok sitede bu ürün var ve hangisi orijinal hangisi sahte bilmiyorum. En çok tavsiye edilen linkler: Aliexpress link ebuy7 link lttstore link Hangi site üzerinden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ebuy orjinal satiyor garanti.
Vrother9 dedi: Honeywell PTM7950 nereden satın alınır? Birçok sitede bu ürün var ve hangisi orijinal hangisi sahte bilmiyorum. En çok tavsiye edilen linkler: Aliexpress link ebuy7 link lttstore link Hangi site üzerinden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ebuy orjinal satiyor garanti.
KS KS Vrother9 Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 29 27 Ekim 2024 #3 gen2 dedi: Ebuy orjinal satiyor garanti. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum
gen2 dedi: Ebuy orjinal satiyor garanti. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 27 Ekim 2024 #4 Vrother9 dedi: Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ben burdan aldim ve cpu icin kullaniyorum
Vrother9 dedi: Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Ben burdan aldim ve cpu icin kullaniyorum
KS KS Vrother9 Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 29 28 Ekim 2024 #5 Bir sorun yaşadınız mi, tavsiye eder misiniz?
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 28 Ekim 2024 #6 Vrother9 dedi: Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aldim evet. Defalarca kez aldim.
Vrother9 dedi: Ürünü aldiniz mi? Aldıysanız bu siteden mi aldiniz, gercekten emin olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aldim evet. Defalarca kez aldim.
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 30 Ekim 2024 #7 Vrother9 dedi: Bir sorun yaşadınız mi, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tavsiye ederim sicaklik derdine son veriyor. Maksimum yukte 73.2 dereceyi gecmiyor. GPU icinde kullanacağım
Vrother9 dedi: Bir sorun yaşadınız mi, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tavsiye ederim sicaklik derdine son veriyor. Maksimum yukte 73.2 dereceyi gecmiyor. GPU icinde kullanacağım