Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Türkiye'de daha iyi modeller var.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu modeli gördüm ancak olumsuz yorumlar da var. Kafa karıştırıcı.
Son düzenleyen: Moderatör:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kendim de kullanıyorum, üstüne @kompetankedi de kullanıyor. Ben çok memnunum; kesinlikle "overrated" PTM 7950'den iyi bir faz değişimli materyal.Bu modeli gördüm ancak olumsuz yorumlar da var. Kafa karıştırıcı.
PTM7950'den iyi olduğunu söyleyebilmek için test ettiniz mi?Kendim de kullanıyorum, üstüne @kompetankedi de kullanıyor. Ben çok memnunum; kesinlikle "overrated" PTM 7950'den iyi bir faz değişimli materyal.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
PTM7950'den iyi olduğunu söyleyebilmek için test ettiniz mi?
Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.
Faz geçişli materyallerin aşağı yukarı aynı termal iletkenliğe sahip olduğunu, kağıt üstünde dahi olsa 2 kat fark olamayacağını düşünüyorum. Ayrıca tek faktörün de termal iletkenlik katsayısı olmadığını karbon termal pedlerin ne kadar yüksek değerlere sahip olduğuna bakarsanız görebilirsiniz.Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.
Hocam aldıysanız nereden aldınız? Ben de almayı düşünüyorum, bulamadım düzgün yer.
İsveç Cadısı
Uzman
Test etmeden bilemeyiz. 8.5w düşük gelebilir ama görüldüğü üzere en iyi termal macundan bile daha iyi PTM, en azından laptoplar için.Test etmeye gerek yok. PTM 7950 8.5w/mK, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mK. Yurt dışından gelmesini bekleme kısmı da var. Artık mantıksız.