MuniPekchee

Uzman
Herkese iyi günler.
HP Victus 16; RTX4050, i5 13500H donanımlı laptopuma uzun bir yatışın ardından bir bakım yapayım dedim.

Termal için de Honeywell PTM7950 alayım hem sürekli değiştirmek gerekmez çift fazlı falan. Ama malumunuz yöneticilerimiz sayesinde yurt dışından bir şey sipariş edemediğimiz için 6 dolarlık yurt dışı fiyatı olan malzemeyi uzaktan izlemekle yetindim.

Türkiye'de satış yapan Fruugo TR diye bir yer buldum link:

Sahibinden'de de nur topu gibi 2500 TL'ye gönderim yapan bir kan emici ilanı buldum.

Bu Fruugo TR güvenilir mi bileniniz var mı? Ya da onun harici alabileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, faz değişenli. Şu anda aktif olarak cihazımda kullanıyorum 17w/mk olan versiyonunu. Gayet memnunum.
Tamamdır çok teşekkürler bunu sipariş ediyorum. Birkaç güne aradaki değişimi de yazarım belki başkalarına yardımcı olur. Tavsiyeyi yazan elleriniz dert görmesin.

@talongod, @23783, daha iyi olduğu kanısına neye dayanarak vardınız ki hocam? Bu markadan daha önce termal pad almıştım ancak memnun kalmamıştım.
Memnun kalıp kalmamanız sizin donanımınıza hatta aldığınız padin kalınlığına göre bile fark edebiliyor. Ayrıca markanın güzel olmayan ürünleri yok mu? Var; ancak bu faz değişenliler çok iyi.

Gelelim daha iyi olduğu kanısına nereden vardığıma. PTM7950, 8.5 w/mk olduğu için termal iletim konusunda Pullsar'ın gerisinde. Ayrıca yurt dışından getirmekle de uğraştıracak. Artık almak saçma.