everyone.exe

Çalışkan
Yer
anime portal
Hangisi tercih edilmeli?
Biri 70'in üstüne çıkınca eriyip macun şekli alırken diğeride "gelid GP-Extreme" overclockcuların durağı.
Beni aydınlatacak varsa sevinirim.
pump outtan dolayı değişim gerekiyor.
İşlemci + GPU için kullanılacak.
Cihaz: MSI katana B13vgk.

@yusufumm07

Bu tip ürünlerden normal kullanıcıya hayır geldiğini neredeyse hiç görmedim. Bu bir tür hobi, tutku alanı olup sürekli para harcamaya hazır olanların giriştiği ve test sonuçlarına bakıp mutlu oldukları bir yarış. Sıvı nitrojen, sıvı metal, işlemci kapağını söküp direkt çipe soğutucu takmak vesaire gırla yöntem var fakat bunların hiçbiri normal kullanıcıların rahatlığına yönelik değil.

Laptop kullandığın ve içini açmak pek de kolay olmayan bir cihaz olduğu için, dışarı taşma sorunu yapmayan fakat oldukça uzun ömürlü olan PTM 7950 kullanman bence çok mantıklı olacaktır. Garantisi bitince ben de Victus 16'ma PTM 7950 uygulayacağım. Uzun yıllar ısı iletkenliği kaybı olmadan kullanılan bir ürün olması laptop için bence biçilmiş kaftan kılıyor.

7950 en iyi termal çözüm şuan. Tabi farklıların iletkenliği daha iyi olabilir ama 7950den iyi olan performansı ne kadar uzun süre koruyabiliyorlar orası da var. 7950 ömrü nerdeyse sınırsız.

Kısa süreliğine 7950den daha iyi performans verenler vardır ama cok uzun sürmez. Stabil hep iyi sonuc veriyor pumpout olmuyor ondan 7950 öneririm.

7950 en iyi termal çözüm şu an. Tabii farklıların iletkenliği daha iyi olabilir ama 7950'den iyi olan performansı ne kadar uzun süre koruyabiliyorlar orası da var. 7950 ömrü neredeyse sınırsız.

Kısa süreliğine 7950'den daha iyi performans verenler vardır ama cok uzun sürmez. Stabil hep iyi sonuç veriyor pumpout olmuyor ondan 7950 öneririm.

Dediğim gibi PTM7950 bu forumda çok öneriliyordu farklı markalar hakkında arkadaşlar bilgi verebilir.

Bu tip ürünlerden normal kullanıcıya hayır geldiğini neredeyse hiç görmedim. Bu bir tür hobi, tutku alanı olup sürekli para harcamaya hazır olanların giriştiği ve test sonuçlarına bakıp mutlu oldukları bir yarış. Sıvı nitrojen, sıvı metal, işlemci kapağını söküp direkt çipe soğutucu takmak vesaire gırla yöntem var fakat bunların hiçbiri normal kullanıcıların rahatlığına yönelik değil.

Laptop kullandığın ve içini açmak pek de kolay olmayan bir cihaz olduğu için, dışarı taşma sorunu yapmayan fakat oldukça uzun ömürlü olan PTM 7950 kullanman bence çok mantıklı olacaktır. Garantisi bitince ben de Victus 16'ma PTM 7950 uygulayacağım. Uzun yıllar ısı iletkenliği kaybı olmadan kullanılan bir ürün olması laptop için bence biçilmiş kaftan kılıyor.

Ne PTM'miş be, alalım bakalım😅.
Bu arada, zaman ayırıp bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Nereden satın alabilirim bildiğiniz güvenli bir şey var mı? Galiba sahteleride var.

Honeywell PTM7950 termal pedi HP Victus 16 cihazımda yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
Sıcaklıklarda gözle görülür düşüş gördüm, kendi fabrika macun ile yükte CPU 80~90, GPU 75~85 arası değerler görüyordum.
Şu an CPU 80'i, GPU da 75'i geçmiyor.
Aldığım Yerin Linki(Aliexpress)

Honeywell PTM7950 termal pedi HP Victus 16 cihazımda yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
Sıcaklıklarda gözle görülür düşüş gördüm, kendi fabrika macun ile yükte CPU 80~90, GPU 75~85 arası değerler görüyordum.
Şu an CPU 80'i, GPU da 75'i geçmiyor.
Aldığım Yerin Linki(Aliexpress)

Anladım hocam vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Ha bir de aldığınız ürün sahte :D
Yorumların çoğunu okudum gerçeklik vurgulanıyor sürekli yorumların çoğu bot gerçeğin aletleribu şekilde;

1745192335747.webp

Sahteni aletleride bu şekilde;

1745192368901.webp

1745192204521.webp

Tabii bu benim tahminim biri bizi aydınlatabilirse iyi olur.