Honor 200'ün pili çok hızlı bitiyor

EnFeu

Çalışkan
Cihaz
Honor 200
Telefonu neredeyse 4 aydır kullanıyorum ama aldığımdan günden beri pili çok çabuk bitiyor. Her 10 dakikada bir hiçbir şey yapmasam bile %1 şarj gidiyor. Telefon akşam bırakıp sabah aldığımda %10 - %15 arası pil yemiş oluyor. Günde ortalama 4-5 çok zorlarsam 6 saati görüyor, bu telefon için normal mi bu değerler? Başka yerlerde baktığımda 10-12 saat arası çok rahat pilinin gittiğini söyleyenler var. Bu pil sorununu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tasarrufu modunu açtınız mı? Ayrıca fazla oyun oynuyor musun?

Güç tasarrufu modunu açtınız mı? Ayrıca fazla oyun oynuyor musun?
Çok oyun oynayan birisi değilim video ve müzik için kullanıyorum. Güç tasarrufunda telefon kasıyor gibi olduğu için lazım değilse açmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok oyun oynayan birisi değilim video ve müzik için kullanıyorum. Güç tasarrufunda telefon kasıyor gibi olduğu için lazım değilse açmıyorum.

Güç modunda büyük ihtimal ekranın yenileme hızı düşüyor, arttırıp bir de öyle deneyin.

Servise verin.

Honor 200 için bence zar zor 6 saat iyi değil. Yazılımsalda olabilir başka bir şeyde. Servise gönderin belki kusurlu cihazdır.

Sabit 120hz, aldığım günden beri performans modu açık, genellikle 3-4 günde bir şarja takıyorum.
Artık oyun oynamıyorum ama test amaçlı yüksek ayarlarda genshin oynamıştım, tam şarjda 5.5-6 saat civarı alıyordum.

Bu telefon için normal mi bu değerler?
Değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…