Honor 400 hızlı şarj ile mi, yavaş şarj ile mi şarj edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serhat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 502
Yer
İzmir
Evet biliyorum soru saçma ama internette dönen şeyler var ve gerçek mi bilmiyorum.

Şimdi Honor 400, 6000 mAh ve 80W hızlı şarja sahip. Ben gece 00:00'da %100 etmiş bir şekilde çıkarıyorum ve ertesi gece 00.00'da %100 olmuş şekilde geri çıkarıyorum, sabaha kadar ise şarjda olmuyor. Sabah %2-3 gitmiş oluyor.

Sizce günde 1 defa 80W ile hızlı şarj etmek mi mantıklı?

Yoksa;

20W ile gece sabaha kadar şarjda kalması mı? Hızlı şarjlar hızlı bataryayı bitiriyor diye okudum ve merak ettim. Telefonu uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.

Tabii telefonu sadece 20W'a takmam. Yeri gelir çok hızlı etmem gerekir o zaman 80W'ı kullanırım. Ama stabil zamanlarda nasıl etmeliyim, onu merak ediyorum.

honor 400 pro kullanıyorum %80 e kadar sarj edıyorum dahasına etmıyorum oncekı telefonumdada 85 90 a kadar max daha sonrası ıcın etmıyordum 6000 mah bataryası mevcut kendı 400 pro modelım ıcın konusuyorum bu sekılde sorun yasamadan kullanıyorum sarjı ortalama bazen yogun bazen az kullanıyorum 1.5 gun cıvarı gıdıyor honor 400 de yanlıs bılmıyorsam 6000 mah İlaveten sorunuzun Cevabına gelirsek günde bir defa 80 w yapman daha mantıklı bende 100 w olarak gunde tek sefer yapıyorum bu sekılde kullanıyorum

80W, zarar vereceğini düşünmüyorum. Zarar verecek bir şey olsa oraya eklenmezdi zaten. Bir telefon bataryası minimum 1 bilemedim 2 yıl gidiyor zaten, bazı servisler orijinaliyle bedava değiştiriyor, olmadı en kaliteli 3. Taraf alayım dersen de 300den fazla olmuyor.

Ben gece 00:00'da %100 etmiş bir şekilde çıkarıyorum ve ertesi gece 00.00'da %100 olmuş şekilde geri çıkarıyorum, sabaha kadar ise şarjda olmuyor.
Burada ne anlatmak istediğini anlamadım.

20W ile gece sabaha kadar şarjda kalması mı?
Kutudan çıkan şarj aleti ve kablo dışında farklı marka şarj aleti ve kablo kullanmamalısın.

Hızlı şarjlar hızlı bataryayı bitiriyor diye okudum ve merak ettim. Telefonu uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Batarya her pilli elektronik cihazda olduğu gibi er ya da geç verimi düşer. Arayüzde yavaş veya standart şarj etme modu varsa onu kullanabilirsin. Acil gerektiği zamanlarda hızlı şarja alabilirsin.

Garanti olsun diyorsan gün içinde acilse hızlı, gece bırakacaksan sal yavaş etsin.

Burada ne anlatmak istediğini anlamadım.
Hocam gece saat 12:00 olunca yani ertesi güne girdiğimiz zaman şarjım %100 oluyor. Yani 23:30 gibi şarja takıyorum cihazı ve 12:00'da %100 ile alıyorum. Pil bölümünde ki ekran süresi her gece 12:00'da sıfırlandığı için, test ediyorum ondan dolayı.
Kutudan çıkan şarj aleti ve kablo dışında farklı marka şarj aleti ve kablo kullanmamalısın.
Zaten onları kullanıyordum, ama insanlar yavaş ile et deseydi Spigen ile edecektim.
Batarya her pilli elektronik cihazda olduğu gibi er ya da geç verimi düşer. Arayüzde yavaş veya standart şarj etme modu varsa onu kullanabilirsin. Acil gerektiği zamanlarda hızlı şarja alabilirsin.
Hiç göremedim onları. Sadece daha da hızlandırma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…