Rogue

Uzman
MagicOS 10’a geçtikten sonra şarj daha hızlı gitmeye başladı. %50–70 parlaklıkta kullanmama rağmen eski sürüme göre şarj hızlı düşüyor. Bluetooth cihaz bağlı değilken ve mobil veri kapalıyken bile böyle. MagicOS 10’a güncelleyip bunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Magicos 10'a geçtikten sonra şarj daha hızlı gitmeye başladı. %50–70 parlaklıkta kullanmama rağmen eski sürüme göre şarj hızlı düşüyor. Bluetooth cihaz bağlı değilken ve mobil veri kapalıyken bile böyle. Magicos 10'a güncelleyip bunu yaşayan var mı?

Bende güncelledim ama eskiye göre aynı gibi geldi bana büyük bir fark hissetmedim.

MagicOS 10’a geçtikten sonra şarj daha hızlı gitmeye başladı. %50–70 parlaklıkta kullanmama rağmen eski sürüme göre şarj hızlı düşüyor. Bluetooth cihaz bağlı değilken ve mobil veri kapalıyken bile böyle. MagicOS 10’a güncelleyip bunu yaşayan var mı?
Bende güncelledim ama bana ise güncelleme sonrası pil daha iyi geldi.Güncelleme başarılı.
Ama tekrar güncelleme gelse yapar mıydım yapmazdım çünkü eski haline alıştığım için hala garipsediğim özellikler var.