Cihaz resmen kavruluyor, bu sıcaklıklar pil sıcaklığı, aynı kullanım senaryosunda ana cihazım (Galaxy S25) 41-42° oluyor max. Bazen honor 400'ün pili 51-52°'e kadar çıkıyor, Honor bu duruma normal diyor, normal gelmedi bana, sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Bu havalarda bu derece bana normal geliyor. Özellikle şarjda ise.
Hayır, bilerek detaylı olarak attım, deşarj olurken bu sıcaklıklar.Bu havalarda bu derece bana normal geliyor. Özellikle şarjda ise.
- Makaleler
- 6
Eki Görüntüle 256624Eki Görüntüle 256626
Cihaz resmen kavruluyor, bu sıcaklıklar pil sıcaklığı, aynı kullanım senaryosunda ana cihazım (Galaxy S25) 41-42° oluyor Max. Bazen Honor 400'ün pili 51-52°'e kadar çıkıyor, Honor bu duruma normal diyor, normal gelmedi bana, sizce?
Plastik kasa, kötü iç tasarım buna sebep oluyor olabilir.
@Serhat da bu sorunlarla karşılaşıyordu. Hatta bana sürekli ısınma sorunundan bahsediyordu. Güncellemeleri kontrol edin, güç tasarrufunda kullanmaya çalışın. Yani cihazın gücünü kısmaya çalışınki ısısı düşsün.
- Makaleler
- 3
Çok iyi hatırlarım, benim iPhone 13 bundan 2-3 yıl önce temmuz sıcağında drift yarışmasını video çekerken aşırı sıcaklıktan ötürü kamerayı kilitlemiş, telefon soğuyunca devam et demişti
Honor 400 orta segment bir telefon. Bu yaz sıcaklarında ısınması normal diye düşünüyorum. Kılıf falan da kullanıyorsanız daha çok ısınıyor olabilir.
Honor 400 orta segment bir telefon. Bu yaz sıcaklarında ısınması normal diye düşünüyorum. Kılıf falan da kullanıyorsanız daha çok ısınıyor olabilir.
Bataryanin 50 dereceye dayanmasi normal degil kesinlikle.
Zaten degil. S25 en fazla 42 oluyor.Bataryanin 50 dereceye dayanmasi normal degil kesinlikle.