Makaleler
1
Yer
Ankara
Cihaz
Honor 400 8/256
Merhaba, kulaklığım Anker Soundcore liberty 4 Pro. LDAC açtığımda bağlantı kalitesi seçeneğini seçsem bile eski Android telefonlardaki gibi anlık kesintiler oluyor. Aşağıya Bluetooth ayarlarımı bırakıyorum, deli etti beni. Çözemezsem telefonu iade edeceğim. Önceki cihazım A34 5G de böyle bir sıkıntım yoktu.

Screenshot_20251104_200536_com_android_settings_Settings$DeviceProfilesSettingsAct.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ses kalitesi ayarını kapatmayı deneyin. Orada da belirtilmiş zaten çok fazla Wi-Fi ağının olduğu yerlerde ses kalitesi etkilenebilir diye.
Yüksek ses kalitesi ayarını kapatırsam ldac çalışmaz hocam, bir anlamı kalmaz. Diğer taraftan da aynı kulaklığı aynı yerde farklı telefonla kullanınca hiçbir sorun yaşamıyorum. Biraz araştırdım geliştirici seçeneklerinden ldac ayarını 660kbs çekin diyorlar fakat seçeneği işaretlediğimde hiçbir şey olmuyor, seçimi uygulamıyor. Şimdi de onu çözmeye çalışıyorum 😂

Yüksek ses kalitesi ayarını kapatırsam LDAC çalışmaz hocam, bir anlamı kalmaz. Diğer taraftan da aynı kulaklığı aynı yerde farklı telefonla kullanınca hiçbir sorun yaşamıyorum. Biraz araştırdım geliştirici seçeneklerinden LDAC ayarını 660Kbps çekin diyorlar fakat seçeneği işaretlediğimde hiçbir şey olmuyor, seçimi uygulamıyor. Şimdi de onu çözmeye çalışıyorum 😂

Bende hiç anlamam ama görüntüyü okuyunca orada öyle bir seçenek gördüm önermek istedim.:rofl: