Son zamanlarda Honor 400 bayağı bir radarımda dolanıyor, Honor 400 kullanan arkadaşlar kendince artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi?
Benzer konular
- Soru
Ben pek tavsiye etmem. Çinde cam arka kasa ve metal çerçeve 7 gen 4 işlemci ile çıkış yaptı Avrupa ve ortadogu pazarına gelince plastik kasa 7 gen 3 işlemci ve 3 sene güncelleme ile geldi. Ben anneme aldım yaşlılar için ideal şarjı uzun gidiyor iki video izliyor yetiyor. Ama honor 200 deki telefotoyu bile çıkarmış adamlar eski modeli ile aynı işlemciyi kullanmış. Ben tavsiye etmem kısa vadede iyi gibi görünüyor ama içindeki 2 sene önceye ait orta segment işlemci büyük android güncellemesi alınca illaki sıkıntı çıkarır.Son zamanlarda Honor 400 bayağı bir radarımda dolanıyor, Honor 400 kullanan arkadaşlar kendince artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi?
Honor 400 üzerinden yazıyorum a56 deneyimi olan biri olarak aradaki fark oldukça düştü son günlerde benim oyum ile işim yok uzun ömürlü olsun tasarımı ve boyutu beni üzmesin yeter.Son zamanlarda Honor 400 bayağı bir radarımda dolanıyor, Honor 400 kullanan arkadaşlar kendince artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi?