30362

Becerikli
Merhaba. Honor 400 vs Samsung Galaxy A36 vs Samsung Galaxy S23 feden hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (not: Genish impact Fortnite vb oyunlar oynuyorum ve instrgam TikTok dışında pek fazla uygulama kulanmiyorum)

1.ürün:

2.ürün:

3.ürün:

A serisi hiçbir Samsung telefon, Samsung S21 (FE) ve üstü S serisi telefonun yanından bile geçemez. (A serisinin en iyi telefonu A56'ya sahip olarak bu yorumu yazıyorum.) S23 FE ile A36 arasında kalırsanız hiç düşünmeden A36'yı eleyin.

A serisi hiçbir Samsung telefon, Samsung S21 (FE) ve üstü S serisi telefonun yanından bile geçemez. (A serisinin en iyi telefonu A56'ya sahip olarak bu yorumu yazıyorum.) S23 FE ile A36 arasında kalırsanız hiç düşünmeden A36'yı eleyin.
Anladım Ayrıca Honor 400 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz (Not:S23 FE Bana Pek Güven Vermedi Acıkcası Ayrıca S23 Fe Beni 2 Yıl Götürürmü Ve 2 Yılda Donanımsal Bir Arıza Cıkartırmı Acaba?)

A56 S21 FE'den çok daha iyi, kamera harici konuşuyorum. S23 FE'nin pili ve işlemci verimliliği A36'ya göre düşük kalıyor.

A56 S21 FE'den çok daha iyi, kamera harici konuşuyorum. S23 FE'nin pili ve işlemci verimliliği A36'ya göre düşük kalıyor.
Siz alaycı tavır ile emojinizi atarken ben bahsettiğiniz 2 telefona da sahibim. Önerimi yaptım. Alıp almamak artık konu sahibi inisiyatifinde.

Honor hakkında yorum yapamam maalesef. A serisi cihaz ile S serisi cihaz karşılaştırmayı mantıksız bulduğum için yazdım. S23 FE sizi 2 yıldan fazla bile götürür.

Anladım hocam ayrıca bu ücü dışında iPhone 12 128 GB siyah ya da POCO X7 Pro almak mantıklı olur mu peki?

Siz alaycı tavır ile emojinizi atarken ben bahsettiğiniz 2 telefona da sahibim. Önerimi yaptım. Alıp almamak artık konu sahibi inisiyatifinde.

Honor hakkında yorum yapamam maalesef. A serisi cihaz ile s serisi cihaz karşılaştırmayı mantıksız bulduğum için yazdım. S23 FE sizi 2 yıldan fazla bile götürür.

Anladım ayrıca S23 FE yerine POCO X7 Pro'ya da iPhone 12 almak mantıklı olur mu peki?

Anladım ayrıca S23 FE yerine POCO X7 Pro'ya da iPhone 12 almak mantıklı olur mu peki?
Kesinlikle mantıksız olur. S23 FE yerine POCO X7 Pro mantıksız. Hele ki iPhone 12 tamamen mantıksız. Güncel cihaz yerine eski cihazın logosuna para ödemeyin derim. POCO kamerası S23 FE kadar iyi değildir.