Makaleler
1
Yüksek kalite sese önem veren biriyim, aptX destekli bir kulaklık arıyorum, aktif gürültü engelleme özelliği de olan Honor Choice Earbuds X3 ürününü gördüm. Kullanan var mı? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede kablosuz kulakliktan yuksek verim alamazsiniz. Kablolu modellere yonelin.

Amacım öyle aşırı yüksek bir ses kalitesi değil.
Örnek verecek olursak ben 2018 yılında QCY QY 12 diye bir kulaklık aldım, fiyatı 80 liraydı, o zamanlar 20 Dolar yapıyordu. aptX destekliyor ve halen kullanıyorum, çok memnundum, fakat artık fiziksel olarak parçalanmaya başladı.
O zamanlar 20 Dolar'a aldığım kaliteyi bugün 30 Dolar civarına almaya çalışıyorum ama alamayacağımı söylüyorsunuz, pek mantıklı değil.
Mevcutta kullandığım telefonun ayarlarına girip aptX'i devredışı bırakınca kalitenin anında düştüğünü fark ediyorum.

Amacım öyle aşırı yüksek bir ses kalitesi değil.
Örnek verecek olursak ben 2018 yılında QCY QY 12 diye bir kulaklık aldım, fiyatı 80 liraydı, o zamanlar 20 Dolar yapıyordu. aptX destekliyor ve halen kullanıyorum, çok memnundum, fakat artık fiziksel olarak parçalanmaya başladı.
O zamanlar 20 Dolar'a aldığım kaliteyi bugün 30 Dolar civarına almaya çalışıyorum ama alamayacağımı söylüyorsunuz, pek mantıklı değil.
Mevcutta kullandığım telefonun ayarlarına girip aptX'i devredışı bırakınca kalitenin anında düştüğünü fark ediyorum.
O zaman Anker R50i alin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-31 151942.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-31 151942.webp
    155 KB · Görüntüleme: 57