Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Kameradan geliyorsa OIS sisteminin sesi olması muhtemel. Ama bu kadar yüksek olmaması lazım.
Son düzenleme:
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben de öyle düşündüm ancak bu kadar yüksek ses olması enteresan ve bu gün dikkatimi çekti. Daha önce de bu kadar yüksek sesli olsa fark ederdim diye düşünüyorum.Kameradan geliyorsa OIS sisteminin sesi olması muhtemel. Ama bu kadar yüksek olmaması lazım bence.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bence direk servise gönder.Ben de öyle düşündüm ancak bu kadar yüksek ses olması enteresan ve bugün dikkatimi çekti. Daha önce de bu kadar yüksek sesli olsa fark ederdim diye düşünüyorum.
Ses biraz yüksek olsa da @İtachi Uchiha 'nın dedigi gibi OIS olan cihazlar böyle ses yapar. Yine de cok fazla gelmis ses.
SupraSonic
Uzman
Konuyu görür görmez OIS sesi diye düşündüm ama evet fazla geliyor ses.
Servise yollamak mantıklı olabilir.
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Ses biraz yüksek olsa da @İtachi Uchiha 'nın dedigi gibi OIS olan cihazlar böyle ses yapar. Yine de cok fazla gelmis ses.
Konuyu görür görmez OIS sesi diye düşündüm ama evet fazla geliyor ses.
Ses kamera tarafından bu bariz ancak ses seviyesi de çok yüksek ve 3 aydır hiç fark etmiyorken şuan normal alırken vs de fark edebilmem garip.
İtachi Uchiha
Yetkin
OIS sensörü yerinden çıkmış olabilir.Ses kamera tarafından bu bariz ancak ses seviyesi de çok yüksek ve 3 aydır hiç fark etmiyorken şuan normal alırken vs de fark edebilmem garip.
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Hazır yedek telefon varken en iyi seçenek Hepsiburada aracılığıyla servise yollamak gibi.