SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Honor Magic 7 Pro telefonumu satıp iPhone 17 veya 17 Pro modeline geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı bir karar olur mu? Ayrıca MacBook cihazım olduğu için bu geçişi değerlendiriyorum. Büyük ihtimalle bütçem düz modele daha rahat yetecek.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su an elinde tuttugun telefon iPhone 17'den daha gelismis bir sensor kullaniyor ve daha kaliteli fotograf cekiyor. iPhone'a net bir sekilde gecis yapacagim diyorsan 16 Pro bakman daha mantikli olur.
Kamera'dan ziyade ekran kalitesi ve kullanım kolaylığı daha ön planda hocam benim için. Son serisi 17 olduğu için bu şekilde değerlendirmiştim.

Kamera'dan ziyade ekran kalitesi ve kullanım kolaylığı daha ön planda hocam benim için. Son serisi 17 olduğu için bu şekilde değerlendirmiştim.
Panel konusunda baz seri iPhone'lar Pro serilerine kiyasla daha vasat paneller kullaniyor. Kullanim kolayligi acisindan haklisin. MacBook ve iPhone kullanmak cazip geliyor. Son seri diye duz iPhone'a gecmeyin Honor Magic7 Pro'dan. Cunku ekran kalitesi olarak Honor farkla iPhone 17'den iyi. Ancak 16 Pro rakip olabilir.

Bütçen düz modele yetiyorsa bile geçilir ama imkanları zorlayıp 17 Pro alman, magic 7 Pro'daki o amiral gemisi hissini kaybetmemeni sağlar. Yine de MacBook'un yanına iPhone, her zaman en mantıklı karardır. Şimdiden hayırlı olsun.

Pek değmez; kamera, ekran ve işlemci performansı tarafında ciddi farklar yaşamayacaksın, yazılım optimizasyonu ve ekosistem harici elle tutulur bir yanı yok.
Zorlamayacaksa 17 Pro düşün veya 16 Pro.

Bütçen düz modele yetiyorsa bile geçilir ama imkanları zorlayıp 17 Pro alman, magic 7 Pro'daki o amiral gemisi hissini kaybetmemeni sağlar. Yine de MacBook'un yanına iPhone, her zaman en mantıklı karardır. Şimdiden hayırlı olsun.

Pek değmez; kamera, ekran ve işlemci performansı tarafında ciddi farklar yaşamayacaksın, yazılım optimizasyonu ve ekosistem harici elle tutulur bir yanı yok.
Zorlamayacaksa 17 Pro düşün veya 16 Pro.
16 Pro Max mantıklı olur mu peki?