Bütçe
80000
Redmagic 11 Pro daha mantıklı olmaz mı veya Z80 Ultra?
Kamera telefonları değiller onlar. Ekran olarak bir amiral gemisi değiller. Yine iş görür tabii ekranları. Donanım ve batarya ağırlıklı cihazlar. Arayüz ve OS desteği olarak da gerideler. Z80 Ultra yine fena değil kamera paketi olarak Redmagic 11 Pro modeline göre.

Kamera telefonları değiller onlar. Ekran olarak bir amiral gemisi değiller. Yine iş görür tabii ekranları. Donanım ve batarya ağırlıklı cihazlar. Arayüz ve OS desteği olarak da gerideler. Z80 Ultra yine fena değil kamera paketi olarak redmagic 11 Pro modeline göre.

Hocam açıkçası ben de Oppo, ZTE, redmagic, Vivo falan bu tarz markalara çok alıcı gözüyle bakmıyorum. Diğer markalara göre Honor'a ılımlı olma sebebim güncelde 10 yıllık bir Huawei Mate 9 kullanıcısıyım, bundan dolayı bir self-referans oluşuyor markaya karşı.

Fotoğrafçı falan da değilim, saf kamera ve video performansına göre telefon almam. Kullanıcı profilim çok oyun oynamayan, gündelik ve sosyal medya amaçlı, yeri geldiğinde fotoğraf ve video çektiğimde iyi seviyede performans verebilecek bir ürün alıp suyunu çıkartana kadar kullanmak; telefonlara öyle ticari amaçlı da bakmıyorum alır 2 sene sonra satarım gibi bir zihniyetim de yok.

Hocam aslında bütçem var, sıfır S25 Ultra veya Iphone 17 seviyelerine de çıkabilirim fakat telefon modeline bir türlü karar veremedim.

Bir kullanıcı olarak neredeyse hiç oyun oynamam, genelde sosyal medyada gezinmek veya günlük işler için kullanırım bundan dolayı şarj benim için önemli. Sık fotoğraf / video çeken birisi değilim ancak gerektiğinde kaliteli sonuçlar almak da isterim.

Mesela Honor 400 Pro alsam Magic 8 Pro, S25 Ultra veya Iphone 17'ye göre çok şey kaybeder miyim? Model kararsızlığında çok kaldım.
Evet. Honor 400 Pro sadece 3 yıl güncelleme alıcak. Verdiğiniz paraya 3 yıl güncelleme çok az.