6159

Uzman
Bu marka ve modeli almayı planlıyorum. Yakında Türkiye'ye geleceği söyleniyor. Sizce gerçekten batarya ve işlemci konusunda nasıldır? Tabii yazılım da benim için önemli. Yorumunuz nedir?

Konu sahibi almak istediğine göre görüntüsünü beğenmiş. Görüntüsü hakkında bizim fikrimizin bir önemi yok yani.

Piyasası yok evet ancak herkes telefona yatırım amacı ile ya da bir iki yıl kullanır satarım kafasıyla bakmıyor.

Huawei arayüzüne benzer. Çok da üzmez hocam. S22'den geçiş çok iyi olur.

Samsung S26 serisi Exynos işlemciyle gelecek gibi. Snapdragon bile olsa artık donanım tatmin etmiyor. Magic 8 Pro ile karşılaştırırsak bu daha mantıklı sanki. Tek tereddüt ettiğim yazılımı. Kullanmadığım için düşündürüyor.

Samsung S26 serisi Exynos işlemciyle gelecek gibi. Snapdragon bile olsa artık donanım tatmin etmiyor. Magic 8 Pro ile karşılaştırırsak bu daha mantıklı sanki. Tek tereddüt ettiğim yazılımı. Kullanmadığım için düşündürüyor.
S26 ve S26 Plus gelir, Ultra'da yine en üst performanslı işlemcili kullanılır.

Hocam ben diğer insanlara bunları tercih etmesini söylerken kendim gider Samsung alırdım :hehehe:

Ama yazılım üzmez bence. Gidin magic 7 Pro kullanınonun yazılım güzelse 8 Pro nunda güzeldir.