Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
İki konuda da kötü olma ihtimali yok. İşlemcisi zaten SDN8EG5 7200 mAh batarya koymuşlar.
- Makaleler
- 6
Magic 7 Pro da yeterli olur bence. Ama bu model magic 7 Pro'dan fazlasıyla iyi bir ekran süresi verir. Yazılımda Huawei ile benzer.
İşlemci olarak asla üzmez.
Magic 7 Pro da yeterli olur bence. Ama bu model magic 7 Pro'dan fazlasıyla iyi bir ekran süresi verir. Yazılımda Huawei ile benzer.
Samsung S22'den geçmeyi planlıyorum. Donanımı çok güzel ancak yazılımını deneyimlemedim. Üzmez umarım.
- Makaleler
- 6
Samsung S22'den geçmeyi planlıyorum. Donanımı çok güzel ancak yazılımını deneyimlemedim. Üzmez umarım.
Huawei arayüzüne benzer. Çok da üzmez hocam. S22'den geçiş çok iyi olur.
Çok çirkin. Piyasası da yok.
Konu sahibi almak istediğine göre görüntüsünü beğenmiş. Görüntüsü hakkında bizim fikrimizin bir önemi yok yani.
Piyasası yok evet ancak herkes telefona yatırım amacı ile ya da bir iki yıl kullanır satarım kafasıyla bakmıyor.
Huawei arayüzüne benzer. Çok da üzmez hocam. S22'den geçiş çok iyi olur.
Samsung S26 serisi Exynos işlemciyle gelecek gibi. Snapdragon bile olsa artık donanım tatmin etmiyor. Magic 8 Pro ile karşılaştırırsak bu daha mantıklı sanki. Tek tereddüt ettiğim yazılımı. Kullanmadığım için düşündürüyor.
Glade 34
Üstün
- Makaleler
- 3
S26 ve S26 Plus gelir, Ultra'da yine en üst performanslı işlemcili kullanılır.Samsung S26 serisi Exynos işlemciyle gelecek gibi. Snapdragon bile olsa artık donanım tatmin etmiyor. Magic 8 Pro ile karşılaştırırsak bu daha mantıklı sanki. Tek tereddüt ettiğim yazılımı. Kullanmadığım için düşündürüyor.
- Makaleler
- 6
Samsung S26 serisi Exynos işlemciyle gelecek gibi. Snapdragon bile olsa artık donanım tatmin etmiyor. Magic 8 Pro ile karşılaştırırsak bu daha mantıklı sanki. Tek tereddüt ettiğim yazılımı. Kullanmadığım için düşündürüyor.
Hocam ben diğer insanlara bunları tercih etmesini söylerken kendim gider Samsung alırdım

Ama yazılım üzmez bence. Gidin magic 7 Pro kullanınonun yazılım güzelse 8 Pro nunda güzeldir.
Yeni konular
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer erken erişime açıldı
- christopher moltisanti
-
-
-
-