KS KS 6 6159 Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 258 Çözümler 1 Beğeniler 115 18 Ekim 2025 #11 Aakons dedi: Hocam ben diğer insanlara bunları tercih etmesini söylerken kendim gider Samsung alırdım Ama yazılım üzmez bence. Gidin magic 7 Pro kullanınonun yazılım güzelse 8 Pro nunda güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sorma o hastalık bende de var. Telefonu öneririm ama almam. Samsung iyidir ya.
Aakons dedi: Hocam ben diğer insanlara bunları tercih etmesini söylerken kendim gider Samsung alırdım Ama yazılım üzmez bence. Gidin magic 7 Pro kullanınonun yazılım güzelse 8 Pro nunda güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sorma o hastalık bende de var. Telefonu öneririm ama almam. Samsung iyidir ya.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 18 Ekim 2025 #12 6159 dedi: Sorma o hastalık bende de var. Telefonu öneririm ama almam. Samsung iyidir ya. Genişletmek için tıkla... S25+ ya da S26+ alırım
6159 dedi: Sorma o hastalık bende de var. Telefonu öneririm ama almam. Samsung iyidir ya. Genişletmek için tıkla... S25+ ya da S26+ alırım
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 20 Ekim 2025 #13 6159 dedi: Bu marka ve modeli almayı planlıyorum. Yakında Türkiye'ye geleceği söyleniyor. Sizce gerçekten batarya ve işlemci konusunda nasıldır? Tabii yazılım da benim için önemli. Yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Yazılım olarakta güzel.
6159 dedi: Bu marka ve modeli almayı planlıyorum. Yakında Türkiye'ye geleceği söyleniyor. Sizce gerçekten batarya ve işlemci konusunda nasıldır? Tabii yazılım da benim için önemli. Yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Yazılım olarakta güzel.
Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 25 Ekim 2025 #14 6159 dedi: Samsung S22'den geçmeyi planlıyorum. Donanımı çok güzel ancak yazılımını deneyimlemedim. Üzmez umarım. Genişletmek için tıkla... Üzmez. Stabil bir yazılımı var. Kişileştirme olarak baya zayıf ama One UI'a göre. Bilgin olsun.
6159 dedi: Samsung S22'den geçmeyi planlıyorum. Donanımı çok güzel ancak yazılımını deneyimlemedim. Üzmez umarım. Genişletmek için tıkla... Üzmez. Stabil bir yazılımı var. Kişileştirme olarak baya zayıf ama One UI'a göre. Bilgin olsun.