syrse 1

Çalışkan
Merhabalar.

Bu iki telefon arasında kaldım ama hangisini seçmeliyim emin olamıyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?

Teşekkürler.

Kamera olarak X300 Pro biraz daha ağır basıyor fakat yakınlar.

Magic 8 Pro'nun SoC, batarya, hoparlör, termal avantajı var. Önceliklere göre seçim yapılabilir.

s24 kullanıyorum pili yetmiyor. bununla beraber kamerası iyi olmasını istiyorum. aralarında eksi artılar var ama hangisine daha çok ihtiyacım var bilemiyorum

Kamera olarak X300 Pro biraz daha ağır basıyor fakat yakınlar.

Magic 8 Pro'nun SoC, batarya, hoparlör, termal avantajı var. Önceliklere göre seçim yapılabilir.
güncelleme desteği vivo da daha çok gibi gözüküyor. honorun dinamik adası kullanış olarak çok güzel geliyor. aralarında 5k fark olması kafamı karıştıran durum oluyor. vivo için daha premium cihaz yorumu çok okudum.

Düşman olma sebebimi buradan görebilirsiniz hocam.

Doğru, HONOR telefonların arayüzü iOS'ı andırıyor; kamera dizilimleri de öyle.
Ben şahsen Vivo X300 PRO alırdım.

tasarım olarak vivo ile çok bir farkları yok zaten ben çok takılmıyorum o konuya daha önce ip de kullandım kötü de sayılmaz düşününce çünkü ip de sadece arayüz olarak özletiyor kendini

Tasarımı hoşuna gidiyorsa kamera çıkıntısıda sorun değilse, kesinlikle Vivo X300 Pro. Bende bayadır takipteyim cihazı. Kamerası ve yazılım kullanışlılığı olarak güzel premium cihaz. Bazen Bug lar olabiliyor gördüğüm kadarıyla. Onlarda ufak ufak güncellemelerle düzeltiliyor. Bende X9 pro ile X300 pro arasında gidip geliyorum :)