Detaylar
Kim cevapladı?Asily 64
Üstün
Beklentiniz nedir?Merhabalar.
Bu iki telefon arasında kaldım ama hangisini seçmeliyim emin olamıyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?
Teşekkürler.
s24 kullanıyorum pili yetmiyor. bununla beraber kamerası iyi olmasını istiyorum. aralarında eksi artılar var ama hangisine daha çok ihtiyacım var bilemiyorum
güncelleme desteği vivo da daha çok gibi gözüküyor. honorun dinamik adası kullanış olarak çok güzel geliyor. aralarında 5k fark olması kafamı karıştıran durum oluyor. vivo için daha premium cihaz yorumu çok okudum.Kamera olarak X300 Pro biraz daha ağır basıyor fakat yakınlar.
Magic 8 Pro'nun SoC, batarya, hoparlör, termal avantajı var. Önceliklere göre seçim yapılabilir.
THE KEROXEA 19
Üstün
Kesinlikle Vivo. Ben en büyük Honor düşmanı olduğum için size de Vivo öneririm.
neden düşmansınızKesinlikle Vivo. Ben en büyük Honor düşmanı olduğum için size de Vivo öneririm.
THE KEROXEA 19
Üstün
Düşman olma sebebimi buradan görebilirsiniz hocam.
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde
- Honor 400 Pro 5G (China):
- Batarya kapasitesi: 7200 mAh.
- Video oynatma süresi: 21 saat.
- iPhone 16e:
- Batarya kapasitesi: 4005 mAh.
- Video oynatma süresi: 23:16.
Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
- THE KEROXEA
- çakma dishonored honor
- Forum: Diğer Telefonlar
Joseph Joestar 1
Uzman
Doğru, HONOR telefonların arayüzü iOS'ı andırıyor; kamera dizilimleri de öyle.Düşman olma sebebimi buradan görebilirsiniz hocam.
Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir.
- iPhone 16e:
- THE KEROXEA
- çakma dishonored honor
Ben şahsen Vivo X300 PRO alırdım.
tasarım olarak vivo ile çok bir farkları yok zaten ben çok takılmıyorum o konuya daha önce ip de kullandım kötü de sayılmaz düşününce çünkü ip de sadece arayüz olarak özletiyor kendiniDüşman olma sebebimi buradan görebilirsiniz hocam.
- iPhone 16e:
- THE KEROXEA
- çakma dishonored honor
welito07 1
Gelişen
Tasarımı hoşuna gidiyorsa kamera çıkıntısıda sorun değilse, kesinlikle Vivo X300 Pro. Bende bayadır takipteyim cihazı. Kamerası ve yazılım kullanışlılığı olarak güzel premium cihaz. Bazen Bug lar olabiliyor gördüğüm kadarıyla. Onlarda ufak ufak güncellemelerle düzeltiliyor. Bende X9 pro ile X300 pro arasında gidip geliyorum