Geraltın kılıcı 83 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.800 Çözümler 19 Beğeniler 3.865 Yer Cintra 17 Temmuz 2026 #1 Cihaz Honor 400 Telefon sıfırlanmadığı takdirde yapmak istiyorum. Bu işlemi nasıl ve hangi araçlarla gerçekleştirebilirim?
Telefon sıfırlanmadığı takdirde yapmak istiyorum. Bu işlemi nasıl ve hangi araçlarla gerçekleştirebilirim?
mr.esat 97 Bilgin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.646 Çözümler 12 Beğeniler 5.812 17 Temmuz 2026 #2 ADB commandları ile. adb shell uninstall miydi neydi, sonra paket ismi com.google.playservices gibi gibi.. İstediğiniz her şeyi silebilirsiniz böyle. Windows için de yazılımı vardı sanki.. https://www.reddit.com/r/androidapps/s/xRuiEwjZjM Kolayca bu şekilde kullanabilirsiniz fakat yazılım açık kaynak değil sanırım, telefonunuza hata ayıklama yetkisi vereceksiniz ve iyi düşünün. ADB'nin kendisini Windows'a kurup commandlarla da silebilirsiniz.
ADB commandları ile. adb shell uninstall miydi neydi, sonra paket ismi com.google.playservices gibi gibi.. İstediğiniz her şeyi silebilirsiniz böyle. Windows için de yazılımı vardı sanki.. https://www.reddit.com/r/androidapps/s/xRuiEwjZjM Kolayca bu şekilde kullanabilirsiniz fakat yazılım açık kaynak değil sanırım, telefonunuza hata ayıklama yetkisi vereceksiniz ve iyi düşünün. ADB'nin kendisini Windows'a kurup commandlarla da silebilirsiniz.
Kriyus 97 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 833 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 365 Yer Batman 17 Temmuz 2026 #3 Canta+Shizuku ile rahatça silebilirsin. Her sildiğin uygulamaya tıklayıp bakabiliyorsun.
NqrkOz 97 Bilgin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 1.007 Makaleler 6 Çözümler 9 Beğeniler 890 17 Temmuz 2026 #4 Kriyus dedi: Canta+Shizuku ile rahatça silebilirsin. Her sildiğin uygulamaya tıklayıp bakabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... ADB'de iyi ama Canta ile daha pratik şekilde hatta bilgisayar olmasına gerek olmadan yapabilirsin. Bilgisayarda bunu kullanabilirsin: GitHub - Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generation: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted Android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device. One UI 7 cihazımda 315 tane uygulamayı kaldırdım mesela.
Kriyus dedi: Canta+Shizuku ile rahatça silebilirsin. Her sildiğin uygulamaya tıklayıp bakabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... ADB'de iyi ama Canta ile daha pratik şekilde hatta bilgisayar olmasına gerek olmadan yapabilirsin. Bilgisayarda bunu kullanabilirsin: GitHub - Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generation: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted Android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device. One UI 7 cihazımda 315 tane uygulamayı kaldırdım mesela.