Selam dostlar, hoparlöre ihtiyacım var. OLED monitöre geçtim ve ne yazık ki hoparlör mevcut değil OLED monitörlerde. Bir şey izlerken veya sakin bir şeyler oynarken kulaklık takmak istemiyorum. Evi inletecek türden bir şey olmasına gerek yok. Odanın içinde benim net şekilde duyabileceğim bir şey olursa iyi olur. Sesin net olması önemli çünkü önceki monitörümün hoparlörleri pek iyi değildi. Açıkçası dibinde oturmama rağmen bazı şeyleri anlamıyordum, diğer odalara ise gürültü olarak gidiyordu ses; hem ben bir şey anlamıyordum hem evdekiler rahatsız oluyordu. Belirli bir bütçem yok, fazla uçmasın yeter.
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED 109
Bilgin
Bütçe nedir? Subwoofer istiyor musun?
Kablolu bağlantı
Olabilir hocam. Bütçe bilmiyorum daha önce hiç hoparlör ile ilgilenmedim. Güzel bir tane almak istesem yaklaşık ne kadar bütçe gerekir mesela ?
SHERLOCKED 109
Bilgin
Kendim bu modeli kullanıyorum. Memnunum. Ama güç için harici bir USB adaptör alsan iyi olur.
tear 33
Üstün
- Makaleler
- 34
4–5 bin TL civarı bütçe ayırarak başlayabilirsin. Örneğin Creative Pebble V3 şu an yaklaşık 4.700 TL. Küçük, masada fazla yer kaplamıyor ve konuşmaların anlaşılmasını hedefleyen Clear Dialog özelliği var. Senin önceliğin yüksek ses değil, düşük seste konuşmaları net duymak. O yüzden subwoofer şart değil, iki hoparlörlü bir sistem yeterli olabilirKablolu bağlantı
Olabilir hocam. Bütçe bilmiyorum daha önce hiç hoparlör ile ilgilenmedim. Güzel bir tane almak istesem yaklaşık ne kadar bütçe gerekir mesela ?
- Makaleler
- 1
Edifice öneriyorlardı bir aralar.
Edifier R1280DBs Hoparlör : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Hocam bu çok büyük duruyor ve bu kadar bütçe ayıramam muhtemelen.Edifice öneriyorlardı bir aralar.
Edifier R1280DBs Hoparlör : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Güzel duruyorlar bir bakayım hocam.4–5 bin TL civarı bütçe ayırarak başlayabilirsin. Örneğin Creative Pebble V3 şu an yaklaşık 4.700 TL. Küçük, masada fazla yer kaplamıyor ve konuşmaların anlaşılmasını hedefleyen Clear Dialog özelliği var. Senin önceliğin yüksek ses değil, düşük seste konuşmaları net duymak. O yüzden subwoofer şart değil, iki hoparlörlü bir sistem yeterli olabilir
Fiyat olarak bu en uygunu şu ana kadar önerilenlerden işimi görür gibi aslında.Kendim bu modeli kullanıyorum. Memnunum. Ama güç için harici bir USB adaptör alsan iyi olur.
Öneriler için teşekkür ederim bir göz atayım bunlara. Daha önceden hiç bu tarz hoparlör kullanmadığım için biraz kararsızım. IEM kulaklık mı alsam diye düşünüyorum bir yandan, onun içinde bir konu açacağım hatta. Teşekkürler tekrardan.