Detaylar
Kim cevapladı?Bir göz atayım hocam uygun ilan bulursam değerlendiririm.@shruux 300 TL bugün para değil. Hele ki böyle bir ürün alabiliyorken. Açıkçası ben almanı tavsiye ederim ama sana kalmış.
Biraz buyukler ama bu tarz cihazlari yukselten stantlardan alip rahatca alan tasarrufu saglayabilirsiniz. Soyle bir ses testini atayim, eminim begeneceksinizdir. Cok fazla video yok ama bir donem ben de kullandim bu monitoru gayet iyi sesi. Subwoofer olmamasina ragmen cok guzel dusuk frekans uretebiliyor.Büyük gibi duruyorlar, yine de bir göz atacağım teşekkürler.
IEM kulaklik isterseniz maksimum butce belirtmeniz dogru olur.
Bahsedilen Creative hoparlor de iyi bu arada ama sadece duymak icin. Bizim okulun bilgisayar sinifinda vardi, arkaya muzik acmak icin kullaniyorduk.
O fiyata alacaginiz bir seyden zaten cok yuksek bir performans beklemeyin.
Biraz buyukler ama bu tarz cihazlari yukselten stantlardan alip rahatca alan tasarrufu saglayabilirsiniz. Soyle bir ses testini atayim, eminim begeneceksinizdir. Cok fazla video yok ama bir donem ben de kullandim bu monitoru gayet iyi sesi. Subwoofer olmamasina ragmen cok guzel dusuk frekans uretebiliyor.
IEM kulaklik isterseniz maksimum butce belirtmeniz dogru olur.
Bahsedilen Creative hoparlor de iyi bu arada ama sadece duymak icin. Bizim okulun bilgisayar sinifinda vardi, arkaya muzik acmak icin kullaniyorduk.
O fiyata alacaginiz bir seyden zaten cok yuksek bir performans beklemeyin.
benim için küçük olsun net şekilde duyup anlayabileyim konuşulanları yeter. Ancak masamda fazla yer kalmadığından IEM'e yöneleceğim gibi duruyor şuan. Aklımdaki bütçede 3 bin civarı maksimum 4 bin gibi. Almışken iyi olsun isterim çünkü muhtemelen daha rahat gelecek ve daha çok kullanacağım onu. Ancak bilgisayarımda ses kartı mevcut değil harici olarak. Direkt takıp kullanmam için almam gerekir mi illa ?
Neredeyse tum IEM'ler icin Apple Dongle kullanabilirsiniz. Ucuz ve cok kaliteli.Ancak bilgisayarımda ses kartı mevcut değil harici olarak.
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
@Simon IEM onerisi icin yardimci olur, 3-4 bin butce.Aklımdaki bütçede 3 bin civarı maksimum 4 bin gibi.