Type-C modelin icinde zaten dahili ses karti vardir, ses karti dediginiz seyi buyuk studyo ses kartlari olarak dusunmeyin daima. Kucuk cipler olarak yeterli IEM kulakliklar icin.

3.5 modeli + Apple Dongle ayni paraya geliyorsa oyle de yapabilirsiniz, Type-C versiyon daha ucuzsa onu da alabilirsiniz. Ben olsam Apple Dongle ile alirdim cunku iki secenek de elinizde oluyor oylece. Apple Dongle sadece bir donusturucu degil zaten icinde kucuk bir nevi ses karti cipine (DAC) sahip o da.

Type-C modelin icinde zaten dahili ses karti vardir, ses karti dediginiz seyi buyuk studyo ses kartlari olarak dusunmeyin daima. Kucuk cipler olarak yeterli IEM kulakliklar icin.

3.5 modeli + Apple Dongle ayni paraya geliyorsa oyle de yapabilirsiniz, Type-C versiyon daha ucuzsa onu da alabilirsiniz. Ben olsam Apple Dongle ile alirdim cunku iki secenek de elinizde oluyor oylece. Apple Dongle sadece bir donusturucu degil zaten icinde kucuk bir nevi ses karti cipine (DAC) sahip o da.
Anladım hocam, daha önceden Wraith'in kendi IEM kulaklığına bakmıştım onda ses kartı mevcuttu bunda göremeyince sorayım dedim. Birde Type-C ve 3.5 arasında 100 TL fark ediyor sadece. 3.5+Apple Dongle daha pahalıya gelecek yani.

Genelde chill oynarken veya film vesaire izlemek için düşündüğümden bass çok önemli olmaz herhalde. SV modeli Type-C girişli olarak alayım o zaman. Ses kartı almama gerek var mı ? IEM kulaklıklarda ses kartı olmadan düzgün ses alamazsınız diyenler var.
Ses karti Type-C'de mevcut. Almana gerek yok.