Detaylar
Kim cevapladı?Ratchet 7
Yetkin
Birinci oyunu tamamyalamamıştım bile. Ki ben bir oyunu yarıda bırakmayı da sevmiyorum. Mimikleri çok kötü, karakterler iyi değil. Hikaye iyi ama işlenişi gerçekten kötü. Mekanik desen sıfır hiç eğlenceli değil. Çeşitli değil sadece ok ve yay. Bir de yayını kılıç gibi kullanabiliyorusn da sarmıyor yani. İkinci oyununu bilmiyorum ama ben olsam almazdım.
cemkaraca 52
Üstün
Grafiklere hiç değinmemişsin? Oyunun en can alıcı yerine?Birinci oyunu tamamyalamamıştım bile. Ki ben bir oyunu yarıda bırakmayı da sevmiyorum. Mimikleri çok kötü, karakterler iyi değil. Hikaye iyi ama işlenişi gerçekten kötü. Mekanik desen sıfır hiç eğlenceli değil. Çeşitli değil sadece ok ve yay. Bir de yayını kılıç gibi kullanabiliyorusn da sarmıyor yani. İkinci oyununu bilmiyorum ama ben olsam almazdım.
cemkaraca 52
Üstün
En azından o oyun kadar optimizasyonun kötü olacağını sanmıyorum.
Ratchet 7
Yetkin
Grafiklere hiç değinmemişsin? Oyunun en can alıcı yerine?
Bu kadar kötü özellik saydıktan sonra grafiklerin bir önemi kalmadı bence...
cemkaraca 52
Üstün
Ama grafikler diyorum, görsellik diyorum, manzara diyorum. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izlediniz mi merak ettim.Bu kadar kötü özellik saydıktan sonra grafiklerin bir önemi kalmadı bence...
Ratchet 7
Yetkin
Ama grafikler diyorum, görsellik diyorum, manzara diyorum. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izlediniz mi merak ettim.
İzledim de...benim için her şey görsellik değil dostum. Büyük bir etken ama her şey değil.