Saçma sapan sistem gereksinimleri ile çıkıyor oyunlar ne bileyim. Tüm kartları çöpe atmanın vakti gerçekten geliyor gibi.Reis ne yaptın? Tüm kartları kaldır çöpe at o zaman.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Reis ne yaptın? Tüm kartları kaldır çöpe at o zaman.![]()
Artık yeni çıkan oyunların optimizasyonları rezalet olduğu için beklenebilir bir durum.
- Makaleler
- 7
Artık yeni çıkan oyunların optimizasyonları rezalet olduğu için beklenebilir bir durum.
Farkındayım, ama 720p Low 30 FPS için 2080 istemesi de sallamasyon bir tahmin olur herhalde.
Yani adamlar oyun yapıyorken bize dosyaları sunsa anca bu sistem gereksinimini ister.
Saçma sapan sistem gereksinimleri ile çıkıyor oyunlar ne bileyim. Tüm kartları çöpe atmanın vakti gerçekten geliyor gibi.
GTA 6 el sallıyor.
Ben yine iyi buldum açıkçası. DLSS 3 ve FSR 3 gelirse, coğu insan mutlu mesut yaşar gibime geliyor.
Benim RX 480 1080p low da oynatır herhalde ya.Farkındayım, ama 720p Low 30 FPS için 2080 istemesi de sallamasyon bir tahmin olur herhalde.
Yani adamlar oyun yapıyorken bize dosyaları sunsa anca bu sistem gereksinimini ister.
GTA 6 el sallıyor.
Ben yine iyi buldum açıkçası. DLSS 3 ve FSR 3 gelirse, coğu insan mutlu mesut yaşar gibime geliyor.
- Makaleler
- 7
Bu arada, oyunun içinde bazı grafik ayarlarını kapatmalar da gelecekmiş sanıyorum. Bu en azından düşük ekran kartı kullananlar için bir alternatif olarak güzel olur.
Yani normal grafik ayarlarından daha da detaylı bir grafik ayarları görebiliriz. Örnek: The Last of Us, RDR 2.
Kaynak:
videocardz.com
Yani normal grafik ayarlarından daha da detaylı bir grafik ayarları görebiliriz. Örnek: The Last of Us, RDR 2.
Kaynak:
Horizon Forbidden West Complete Edition PC specs revealed: GeForce RTX 3060 or Radeon RX 5700 recommended - VideoCardz.com
Horizon Forbidden West requires GeForce GTX 1650 or Radeon RX 5500 XT at minimum The PC requirements for Horizon Forbidden West Complete Edition for PC have been revealed. The game is now scheduled to be released on March 21st. According to the post from Nixxes and Guerilla on the Sony...
Sağlam bir optimizasyonla gelirse bunları çok dert etmeyiz ama gene de böyle olması kullanıcıların daha çok işine yarar.Bu arada, oyunun içinde bazı grafik ayarlarını kapatmalar da gelecekmiş sanıyorum. Bu en azından düşük ekran kartı kullananlar için bir alternatif olarak güzel olur.
Kaynak:
![]()
Horizon Forbidden West Complete Edition PC specs revealed: GeForce RTX 3060 or Radeon RX 5700 recommended - VideoCardz.com
Horizon Forbidden West requires GeForce GTX 1650 or Radeon RX 5500 XT at minimum The PC requirements for Horizon Forbidden West Complete Edition for PC have been revealed. The game is now scheduled to be released on March 21st. According to the post from Nixxes and Guerilla on the Sony...videocardz.com
720p 30 FPS için 5500XT, 4k 60FPS için 4080 iyimiş.
1650 ile 5500XT'yi aynı yere koymaları acayip olmuş.
- Makaleler
- 7
720p 30 FPS için 5500XT, 4K 60FPS için 4080 iyiymiş.
Vallahi garip kaçıyor ama çıksın görürüz. Bazen tabloda verilen ile uyuşmuyor testlerde olan değerler.
Hayır, 1080p ve 60FPS'yi hangi kart alıyorsa üstelik orta ayarlarda önerilen diye yazıp geçmişler.
Benim bildiğim 1080p 60 FPS ve Ultra ayarlar önerilen olarak veriyorlardı çoğu zaman.
1080p 60FPS Ultra ayarlarda hangi kart çalıştırıyorsa onun önerilen olması lazım.
Mesela, RX 6800 2K 60 FPS Yüksek ayar değil de 1080p En yüksek ayarlar olarak verseler bence daha iyi olurdu önerilen yerine. (Yüksek ile En yüksek ayar arasında FPS farkı yoksa mantıksız tabii ki bu dediğim)
Yani bilmiyorum. Nedense böyle düşünesim geldi.
Son düzenleme:
Naptiniz hocam o kadar kotu mu o kart1080p Very High'ta 4070 - 7600X ile 80 - 90 fps alırım diye tahmin ediyorum.
Beyazıt
Üstün
Benim APU sistem üzüldü. 
Ekran kartı bir tık fazla istiyor gibi gözüküyor, ama değer bence. Son dönemlerde çıkan oyunlar güzel sistem istiyor.
Ekran kartı bir tık fazla istiyor gibi gözüküyor, ama değer bence. Son dönemlerde çıkan oyunlar güzel sistem istiyor.