6447

Başarılı
İyi geceler, grafikler Ultra, çözünürlük 1080p hikayede Olin'i bulmak için Meridian'a geldim ama geldiğim andan itibaren grafikler bulanıklaştı. Kaplamalar bulanık.

İlk iki resim Meridian'da, sonraki resimler rastgele yerde çekildi. Oyun orijinal. Çözüm önerilerine açığım. Oyun SSD'ye kurulu.

1.webp

2.webp

Horizon Zero Dawn_Wed_Oct__9_02-11-32_2024.webp

Horizon Zero Dawn_Wed_Oct__9_02-15-24_2024.webp

Screenshot_1.webp

23.webp

Adsız.webp

Adsız.webp

Ve ek olarak aynı sorun deneme amaçlı girdiğim Horizon Forbidden West'te de geçerli. Aslında ilk oyunu bitirmeden girmeyecektim ama denemek için girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler, grafikler Ultra, çözünürlük 1080p hikayede Olin'i bulmak için Meridian'a geldim ama geldiğim andan itibaren grafikler bulanıklaştı. Kaplamalar bulanık.

İlk iki resim Meridian'da, sonraki resimler rastgele yerde çekildi. Oyun orijinal. Çözüm önerilerine açığım. Oyun SSD'ye kurulu.

Eki Görüntüle 88850

Eki Görüntüle 88851

Eki Görüntüle 88853

Eki Görüntüle 88854

Eki Görüntüle 88855

Eki Görüntüle 88856

Eki Görüntüle 88857

Eki Görüntüle 88858

Ve ek olarak aynı sorun deneme amaçlı girdiğim Horizon Forbidden West'te de geçerli. Aslında ilk oyunu bitirmeden girmeyecektim ama denemek için girdim.
Grafik ayarlarında Orijinal diye bir ayar olmalı. Denediniz mi?

İşe yaramaz ise Anti Aliasing ayarını TAA veya FXAA olarak değiştirin. Render Ölçekleme ayarını da %100 yapın.

Tüm ayarları denedim sonuç değişmedi. Varsayılana bile sıfırladım.

Evet oyunu SSD'den HDD'ye taşıdım sonuç aynı.
Aynı sorun bende de Valhalla'da mevcut. Şimdi DDU ile ekran kartı sürücüsünü geriye çekeceğim. Sizde hangi sürüm kurulu?