1.
Bu linkteki dosyaları indiriyoruz.

2.
A_ İşimiz "generic FSR 220" klasöründeki dosyalarla olduğu için diğerlerinin önemi yok.
B_ FSR2FSR3_220.ZIP içindeki dosyayı oyunumuzun konumuna atıyoruz.
C_ FSR2FSR3_common. ZIP içindeki dosyaları oyunumuzun konumuna atıyoruz (optional_nvngx bunu atmayın)
Ç_ Sonra enable_fake_gpu. ZIP içinde ki dosyayı oyunumuzun konumuna atıyoruz.
D_ Ve şimdi de optional_nvngx klasörüne girip enablesignatureoverride. Reg kayıt defterini çalıştırıyoruz ve iş burada bitiyor tek yapmanız gereken oyunda DLSS açmak.

Olası crash hatasının çözümleri
1.

MSI Afterburner benzeri proglamları kapatıp girmek.

2.
C:\Users\Documents\Horizon Zero Dawn\Saved Game\profile graphicsconfig. İni > upscalemethod kısmında herhangi bir şey yazıyorsa off yapıyoruz.

3.
C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve eosoverlayrenderer-Win64-shipping. Exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe ve disabled-EOSOverlayRenderer64.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın.
Bu şekilde de çözebilirsiniz.

1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM sistemde performans böyle:

HUD/Glitch sorunu var oyunda göstergeler titriyor. Eğer benim yaptığım ayar gibi yaparsanız gözünüzü kirletmez.

Elinize sağlık, sonunda çözmüşsünüz sanırım. Gözünüz aydın. :) İlk @umut'un hazırladığı rehberin altında denk gelmiştim sorununuza: Rehber: FSR3 + Frame Generation mod kullanım rehberi

HUD/Glitch sorunu var oyunda göstergeler titriyor.

Titremeyi Cyberpunk: Edgerunners'taki Cyberpsycho titremesine benzettim :) Bazen fazla titrese bazen efekt gibi durmuş.

Fire Trending GIF by Hike Sticker Chat

Elinize sağlık, sonunda çözmüşsünüz sanırım. Gözünüz aydın. :) İlk @umut'un hazırladığı rehberin altında denk gelmiştim sorununuza: Rehber: FSR3 + Frame Generation mod kullanım rehberi

Titremeyi Cyberpunk: Edgerunners'taki Cyberpsycho titremesine benzettim :) Bazen fazla titrese bazen efekt gibi durmuş.

Fire Trending GIF by Hike Sticker Chat

Vallahi ya :D DLSS açmam gerektiğini de geçenlerde öğrendim. FSR ile yüksek FPS aldığımı sanıyorum bende :D