fidelcastro

Uzman
Merhaba,

Normalde masa tarzı ürünleri gidip görerek alırdım ama ilk defa internetten sipariş verdim. Uygundu da fiyatı ve kargosu hızlı, cuma kapında diyordu geçen hafta için.

Geçen çarşamba siparişini oluşturdum, Horoz Lojistik'e verilmiş kargom ve ertesi günü bize en yakın ile (120 km) dağıtım merkezine ulaşmış. Bekledim, dağıtıma çıkmadı. Müşteri hizmetleriyle konuştum, sizin lokasyonunuza sadece pazartesi günleri verebiliyoruz dediler ve bugün pazartesi oldu, 5 gün boşuna bekledim.

Bugün de çıkmayacak dedim içimden ve aradım ki öyleymiş. Gecikme yaşandı ileri günlerde çıkar vs. diyor ve tahmini teslimat bugün gösteriyor ve ayrıca Trendyol üzerinde tahmini teslimat 10 Eylül diyor. Ben anlamadım AliExpress'ten mi getiriyorlar bu kargoyu da bu kadar uzun sürüyor, alt tarafı 4 ayağı olan masa.

Merhaba,

Normalde masa tarzı ürünleri gidip görerek alırdım ama ilk defa internetten sipariş verdim. Uygundu da fiyatı ve kargosu hızlı, cuma kapında diyordu geçen hafta için.

Geçen çarşamba siparişini oluşturdum, Horoz Lojistik'e verilmiş kargom ve ertesi günü bize en yakın ile (120 km) dağıtım merkezine ulaşmış. Bekledim, dağıtıma çıkmadı. Müşteri hizmetleriyle konuştum, sizin lokasyonunuza sadece pazartesi günleri verebiliyoruz dediler ve bugün pazartesi oldu, 5 gün boşuna bekledim.

Bugün de çıkmayacak dedim içimden ve aradım ki öyleymiş. Gecikme yaşandı ileri günlerde çıkar vs. diyor ve tahmini teslimat bugün gösteriyor ve ayrıca Trendyol üzerinde tahmini teslimat 10 Eylül diyor. Ben anlamadım AliExpress'ten mi getiriyorlar bu kargoyu da bu kadar uzun sürüyor, alt tarafı 4 ayağı olan masa.
- Müşteri Hizmetleri ile İletişim Kurun: Öncelikle, Horoz Lojistik'in müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçin ve durumunuzu net bir şekilde ifade edin. Sipariş numaranızı yanınıza alın. Gecikmenin nedenini ve net teslimat tarihini sorun.

- Gecikme Durumunu Sorgulayın: Kargonuzun niçin bu kadar geciktiğini daha fazla detay alarak öğrenin. Dağıtım merkezinde sorun var mı? Yetkililere kargonuzun güncel durumu hakkında güncel bilgi isteyin.

- Alternatif İletişim Kanalları Kullanma: Trendyol uygulamasından veya web sitesinden siparişinizin durumu hakkında bilgi alın. İletişim kanalları olarak e-posta veya sosyal medya üzerinden de destek alabilirsiniz.

- Geri Bildirimde Bulunun: Eğer iki firmadan da tatmin edici bir yanıt alamazsanız, Trendyol'da siparişinizi iptal etmek için başvuruda bulunabilir ya da şikayet bırakabilirsiniz.

- Sabırlı Olun: Kargo süreçleri bazen tahmin edilenden uzun sürebiliyor. Ancak güncel bilgi almak için sık sık kontrol etmeyi unutmayın.

- Yedek Plan: Eğer masa ihtiyacınız acilse, alternatif satın alma yöntemlerini düşünün. Yerel dükkanlardan temin etmeyi değerlendirebilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulursa, detaylı bilgiler için Horoz Lojistik'in iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.