Horoz yiyen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Domuz etini ben de denedim, bayağı güzel.
Hiç ısınamadım ya, yemeyi de düşünmüyorum. Yemek zorunda kalsam eritir öyle yerim herhalde. 3-4 defa parazitik enfeksiyon geçirdim zaten, çoğu sokak hayvanları gibi saçma sebeplerdendi ve son senelerde hiç olmadı. Yediğim eti orta pişmiş yaparken bile korkuyorum hele domuzu hiç yiyemem gibi.

Ördek ve tavşan. Her ne kadar çekirgenizin yanında son derece sıradan olsa. Bir de domuz ve geyik. Dana zaten en klasiği, sevmeyen yoktur heralde
Tavşan yedim, güzeldi eti. Tavşanlı pilav falan da yemiştim. Yine de dana etine hiçbir şeyi değişmem ya. Bütün etler bir kokuyor falan yani dana eti gibisi var mı ya

Evet, yedim tadı bir değişik ilk başta cidden iğrenç ama bir süre deneyimleyince güzel gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Domuzun sağlığa zararlı olduğuna ben inanmıyorum arkadaş.(Gerçi siz öyle bir iddia'da bulunmamışsınız da aklıma geldi şimdi yazayım dedim )Japonlar höpür höpür götürüyor ve bir çok ülke daha. Hepsinin ortalama yaşamı bizimkilerden uzun.

Domuzun sağlığa zararlı olduğuna ben inanmıyorum arkadaş. Japonlar höpür höpür götürüyor ve bir çok ülke daha. Hepsinin ortalama yaşamı bizimkilerden uzun.
Doğal ortamda beslenen domuzların çoğu berbat şeyler yediği için etten çiftlik ineğine göre parazit bulaşma ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…