Horoz yiyen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Biraz daha sert gibiydi. Ördek eti falan yiyebilirsiniz.

Çekirge yemişsiniz zaten. Tadı çikolata gibi bir şeydi.

Ömürlerinin uzun olması hancı kurdu yemelerinden geliyormuş.

Sağ olasın.
Hocam hiçbir fikrim yok domuzun sağlığa etkisinden, işin detaylarını bilmiyorum yani. Ben yediğimde hiçbir sorun olmamıştı ama mide hassassa ve farklı olduğu için dokunabilir de, denemeden bilemeyiz. TR'de nasıl ürünler olur bilmiyorum ama domuzun sağlığı, etin kalitesi falan bunlar da etken.
Deve eti öneririm ama bak, yediğim en güzel ve lezzetli et. Yumuşacık, yemesi de kolay, ağızda da çok güzel bir tat bırakıyor.

Kirpi yemiştim o da horoz gibiydi.
Nerede yediniz? Kirpi satışı yasakmış, avlayıp yediyseniz de insan sağlığına çok tehlikeliymiş.

Kazakistan'da at eti yemiştim sanırım en ütopik olanı bu benim hayatımda. Domuz vb. saymıyorum onlar farklı bir yerde. Horoz sert olur biraz daha kişiden kişiye değişiyor.. Ya çok seviliyor ya da nefret ediliyor.

6 yaşındayken Sıdıka teyze (komşu) popomu ıssırmıştı. Sonrasında ağladığımı hatırlıyorum. Birkaç gün sonra da Sıdıka teyze pişmiş horoz eti gönderdi bize. Bildiğin bana zarar verdiği için onu infaz etmişti. Tadı intikam duygusuyla birlikte tadıldığında muazzamdı.

Dipnot: Yaşlandığı için kesildiğini ve bize ondan gönderdiğini yıllar sonra öğrendim

Cümleyi eksik yazmışım Sıdıka teyze değil Sıdıka teyzenin horozu popomu ıssırmıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…