Hotswappable ve %60 klavye önerisi

Belirli bir para limitim yok. Markası vs. umurumda değil, tek amacım farklı switchleri denemek istemek. Hotswappable olsun klavye. %60 olsun mümkünse, daha yüksek de olabilir. Şu an zaten kullandığım klavye Razer BlackWidow V3 TKL Yellow Switch ama artık sıkıldım. Farklı switchleri denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarındaki farkı çok araştırmadım. Tek bildiğim manyetiklerin daha hızlı olduğu. Asıl amacım sadece farklı switchleri denemek. Green, blue, red, orange... Sıkıldım artık yellowdan, o kadar.
Manyetik’ler mekaniklere kıyasla kalite, ömür, hız ve birçok konuda ezici üstünlüğe sahipler. Ancak çeşitleri kısıtlı çünkü yeni çıktılar. Madem amacınız özelleştirme o zaman mekanik almalısınız.

5 Pinli switch yapısı var, bütün switchler ile uyumlu. Kafana göre bütün switchleri (mekanik) takabilirsin buna. Ayrıca klavye çok şık duruyor, oled ekranı bile var.

Ayrıca %60 önermiyorum, çok sıkış tepiş oluyorlar. Önerdiğim gibi %75 bakın. Hem çok büyük değiller hemde küçücük değiller, tam kıvamı.

%60 almamın sebebi zaten ana klavyem olmayacak, sadece switchleri deneyeceğim. Sıkılınca ana klavyem hala Razer olacak.

%60 almamın sebebi zaten ana klavyem olmayacak, sadece switchleri deneyeceğim. Sıkılınca ana klavyem hala Razer olacak.

Bunu yapmak yerine Switch pack alsan daha mantıklı değil mi? 1 klavye alacağına 3-4 tane farklı renkte Switch pack al sıkıldıkça değiştir.
Razer soldered olabilir gerçi muhtemelen öyledir. Wraith'in kendi ürettiği klavyeler var gayet iyiler onlara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…