Belirli bir para limitim yok. Markası vs. umurumda değil, tek amacım farklı switchleri denemek istemek. Hotswappable olsun klavye. %60 olsun mümkünse, daha yüksek de olabilir. Şu an zaten kullandığım klavye Razer BlackWidow V3 TKL Yellow Switch ama artık sıkıldım. Farklı switchleri denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarındaki farkı çok araştırmadım. Tek bildiğim manyetiklerin daha hızlı olduğu. Asıl amacım sadece farklı switchleri denemek. Green, blue, red, orange... Sıkıldım artık yellowdan, o kadar.
Manyetik’ler mekaniklere kıyasla kalite, ömür, hız ve birçok konuda ezici üstünlüğe sahipler. Ancak çeşitleri kısıtlı çünkü yeni çıktılar. Madem amacınız özelleştirme o zaman mekanik almalısınız.

5 Pinli switch yapısı var, bütün switchler ile uyumlu. Kafana göre bütün switchleri (mekanik) takabilirsin buna. Ayrıca klavye çok şık duruyor, oled ekranı bile var.

Ayrıca %60 önermiyorum, çok sıkış tepiş oluyorlar. Önerdiğim gibi %75 bakın. Hem çok büyük değiller hemde küçücük değiller, tam kıvamı.

Manyetik’ler mekaniklere kıyasla kalite, ömür, hız ve birçok konuda ezici üstünlüğe sahipler. Ancak çeşitleri kısıtlı çünkü yeni çıktılar. Madem amacınız özelleştirme o zaman mekanik almalısınız.

5 Pinli switch yapısı var, bütün switchler ile uyumlu. Kafana göre bütün switchleri (mekanik) takabilirsin buna. Ayrıca klavye çok şık duruyor, oled ekranı bile var.

Ayrıca %60 önermiyorum, çok sıkış tepiş oluyorlar. Önerdiğim gibi %75 bakın. Hem çok büyük değiller hemde küçücük değiller, tam kıvamı.
%60 almamın sebebi zaten ana klavyem olmayacak, sadece switchleri deneyeceğim. Sıkılınca ana klavyem hala Razer olacak.

%60 almamın sebebi zaten ana klavyem olmayacak, sadece switchleri deneyeceğim. Sıkılınca ana klavyem hala Razer olacak.

Bunu yapmak yerine Switch pack alsan daha mantıklı değil mi? 1 klavye alacağına 3-4 tane farklı renkte Switch pack al sıkıldıkça değiştir.
Razer soldered olabilir gerçi muhtemelen öyledir. Wraith'in kendi ürettiği klavyeler var gayet iyiler onlara bakabilirsin.