Umarım sizi uğraştırmaz. Ancak "sansuronline" bu her şey beklenir. Tabii ki de yardım etmeye çalışırız, siz haber verin yeter.

@Barış hocamızın bu yöntemi oldukça kapsamlı bir çözüm yöntemi, eger takıldığınız bir yer olursa denemenizi öneririm.
Evet, pppoe bilgilerini config'ten aldım yeni modeme girdim ve internetim geldi. Şimdilik herhangi bir sorunum yok, peki ben bu EX530V'yi tamamen rootlayamaz mıyım arka odalarda mesh olarak kullansam? Kendisi varsayılan pppoe modunda olduğu için mesh uydusu olarak davranmıyor. O Şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Evet, pppoe bilgilerini config'ten aldım yeni modeme girdim ve internetim geldi. Şimdilik herhangi bir sorunum yok, peki ben bu EX530V'yi tamamen rootlayamaz mıyım arka odalarda mesh olarak kullansam? Kendisi varsayılan pppoe modunda olduğu için mesh uydusu olarak davranmıyor. O Şekilde nasıl ayarlayabilirim?
Çok güzel bir gelişme. Tamamen root atmaktan kastınız nedir? Çünkü şu an ayarlarda mesh modu aktif olmalı diye tahmin ediyorum. İsterseniz TR-069 modunu kapatın ve yerel IP atayın. Böylece dışarıdan müşteri hizmetleri size ulaşamaz.

Çok güzel bir gelişme. Tamamen root atmaktan kastınız nedir? Çünkü şu an ayarlarda mesh modu aktif olmalı diye tahmin ediyorum. İsterseniz TR-069 modunu kapatın ve yerel IP atayın. Böylece dışarıdan müşteri hizmetleri size ulaşamaz.
Yerel iP'de yaptım videoda gösterilen şekilde. Ben zaten o modemi devreden çıkarttım tamamen. Tamamen root atmaktan kastım şu benim evimde ana modem konumunda değil artık EX530V. Ben GE 230 Ana modem yaptım, ex530v'yi ise ge230'a kablolu mesh bağlantı yapmak istiyorum. Evet mesh ekranı var ancak kısıtlı menü olduğu için uydu olarak ayarlanmıyor sadece ana kontrolcü olarak gözüküyor. Ben ise ex530'u arka odada mesh uydusu olarak kullanmak istiyorum ana modem olarak değil.