Sıla 40 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 403 Beğeniler 383 Yer İzmir 23 Haziran 2026 #11 ProfTech dedi: Hahahaha ben de unutuyorum. 1 ve ikinci sezonu tekrardan bastan izledim bu yuzden. Genişletmek için tıkla... İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum.
ProfTech dedi: Hahahaha ben de unutuyorum. 1 ve ikinci sezonu tekrardan bastan izledim bu yuzden. Genişletmek için tıkla... İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum.
KS KS ProfTech 87 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.684 Çözümler 4 Beğeniler 2.106 23 Haziran 2026 #12 Sıla dedi: İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum.
Sıla dedi: İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum.
Sıla 40 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 403 Beğeniler 383 Yer İzmir 23 Haziran 2026 #13 ProfTech dedi: Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam.
ProfTech dedi: Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam.
KS KS ProfTech 87 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.684 Çözümler 4 Beğeniler 2.106 23 Haziran 2026 #14 Sıla dedi: Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam. Genişletmek için tıkla... Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona?
Sıla dedi: Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam. Genişletmek için tıkla... Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona?
Sıla 40 Uzman Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 403 Beğeniler 383 Yer İzmir 23 Haziran 2026 #15 ProfTech dedi: Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona? Genişletmek için tıkla... Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki.
ProfTech dedi: Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona? Genişletmek için tıkla... Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki.
KS KS ProfTech 87 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.684 Çözümler 4 Beğeniler 2.106 24 Haziran 2026 #16 Sıla dedi: Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. xd