Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 206 Yer İzmir Dün 21:28 #11 ProfTech dedi: Hahahaha ben de unutuyorum. 1 ve ikinci sezonu tekrardan bastan izledim bu yuzden. Genişletmek için tıkla... İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum.
ProfTech dedi: Hahahaha ben de unutuyorum. 1 ve ikinci sezonu tekrardan bastan izledim bu yuzden. Genişletmek için tıkla... İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum.
KS KS P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.965 Çözümler 3 Beğeniler 1.692 Dün 21:43 #12 Sıla dedi: İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum.
Sıla dedi: İşte bu tekrarlara maruz kalmamak için kendi sınırlarımı da bildiğimden dolayı son sezonu bekleyip izlemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum.
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 206 Yer İzmir Dün 22:17 #13 ProfTech dedi: Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam.
ProfTech dedi: Severek izledigim icin dert etmiyorum. Bazen uyurken izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam.
KS KS P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.965 Çözümler 3 Beğeniler 1.692 Dün 23:22 #14 Sıla dedi: Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam. Genişletmek için tıkla... Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona?
Sıla dedi: Ay asla. Uyurken dizi izlemem. Ya da uyuyakalacaksam kapatırım. Saniyesini kaçıramam. Genişletmek için tıkla... Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona?
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 206 Yer İzmir 50 dakika önce #15 ProfTech dedi: Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona? Genişletmek için tıkla... Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki.
ProfTech dedi: Daha once izledigim icin sorun olmuyor. xD Basladin mi 1.sezona? Genişletmek için tıkla... Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki.
KS KS P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.965 Çözümler 3 Beğeniler 1.692 20 dakika önce #16 Sıla dedi: Hayır final sezonu yokmuş başlamadım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. xd