Çözüldü HP 255 G10 8A547EA Wi-Fi sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozaanw

Uzman
Yeni FreeDOS laptop satın aldım, kurulum yaparken "Windows 10 NTFS bir bölüme yüklenmelidir" hatasıyla karşılaştım. Ben de başka bir konuda gördüğüm şekilde diski tamamen sıfırlayıp öyle kurdum. Laptop sorunsuz kuruldu ama açıldığında içinde ne bir sürücü vardı ne de başka bir şey. Wi-Fi sürücüsü de olmadığından sürücü de indiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Ethernet ile bağlanıp Windows güncellemelerini gerçekleştirin, ardından gerekli sürücüleri laptop markasının sitesinden modelinize göre bulabilir ve kurabilirsiniz. Eğer bu mümkün değilse farklı bir cihazdan laptop markanızın sitesine girin ve modelinize uygun sürücülerden WiFi card sürücünüzü indirip bilgisayarınıza manuel olarak aktarın. Bu şekilde kurulumu gerçekleştirip Windows güncellemelerini denetleyin.

Tethering ile telefon internetini bilgisayara bağlayın, kablo ile yani. Windows Update kısmına girin. Zaten wifi sürücüsünü indirecektir. İndirdikten sonra wifiye bağlanmayı deneyin. Wifi üzerinden kalan sürücüleri de indirirsiniz sonrasında.

Laptop modelini yazarsanız size WiFi sürücüsünün linkini verebiliriz. USB belleğe atıp kurabilirsiniz.

HP 255 G10 8A547EA, laptop bu. HP'nin sitesine gittim fakat bu laptop için tek bir sürücü bile çıkmadı. Nasıl çözebilirim, format düzeltir mi? Veya HP sitesi dışında bir yerden driver bulabilir miyiz?

iPhone ile nasıl yapabilirim bunu?

Başka cihazdan atacağım atmasına fakat sürücüleri bulamıyorum.

Harikasınız, sorun çözüldü. Zaten kurulum videosunu da sizden izleyerek yapmıştım fakat hatayla karşılaşınca başka çözüm aramak zorunda kaldım, yine size geldim, yine siz çözdünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…