Elimde HP DHE‑6000 2.0 RGB multimedya speaker hoparlör cızırtı yapıyor. Samsung orijinal adaptöre takıyorum ama RGB’si bilgisayar kapanınca kapanmıyor; sürekli tak-çıkart yapmak istemiyorum. Bunu bir elektrikçi, RGB’nin LED’lerini sökebilir mi? Zararı olur mu? Hoparlörü açamadım; elektrikten anlayan birinin yorumunu istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Sıkıntı yaratmaz. Yerinden çıkarmanıza gerek yok; giden kabloyu kesmeniz yeterli.
Sıkıntı yaratmaz. Yerinden çıkarmanıza gerek yok; giden kabloyu kesmeniz yeterli.
Onu nasıl anlayacağım?
- Makaleler
- 10
İçini açtığınız zaman göreceksiniz zaten. Işıkların olduğu kısma giden kablolardan birini geri bağlanacak şekilde kesin.
İçini açtığınız zaman göreceksiniz zaten. Işıkların olduğu kısma giden kablolardan birini geri bağlanacak şekilde kesin.
Anladım, kesip elektrik bandı ile kapatayım değil mi? Ben hiç elektrikten anlamıyorum; elektrikçiye yaptırmak en iyisi.
- Makaleler
- 10
Keyfiniz bilir hocam, basit bir işlem. Elektrikçinin çok para almaması gerekir.Anladım, kesip elektrik bandı ile kapatayım değil mi? Ben hiç elektrikten anlamıyorum; elektrikçiye yaptırmak en iyisi.
Keyfiniz bilir hocam, basit bir işlem. Elektrikçinin çok para almaması gerekir.
Güvendiğim biri var, ona yaptırayım en iyisi. Hiç anlamam; yanlış keserim veya bir şey olur, bir daha 512 TL vermek istemem.