Başlıkta görmüş olduğunuz gibi Windows'tan bıktım. Sürekli Microsoft 365 reklamları Copilot falan filan. Bana hangi işletim sistemi önerirsiniz. Linux genel olarak kullanmadım ama başlangıç dağıtımlarınında kullanıcı arayüzü kötü. Hackintosh da desteklemiyor. Bilgisayar HP DW3045NT. Ben şu an da Linux düşünüyorum kişiselleştirme falan özgür bir işletim sistemi. Hackintosh yüklenebiliyorsa bir şekilde 11.nesil Intel'e o zaman Hackintosh olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Başlıkta görmüş olduğunuz gibi Windows'tan bıktım. Sürekli Microsoft 365 reklamları Copilot falan filan. Bana hangi işletim sistemi önerirsiniz. Linux genel olarak kullanmadım ama başlangıç dağıtımlarınında kullanıcı arayüzü kötü. Hackintosh da desteklemiyor. Bilgisayar HP DW3045NT. Ben şu an da Linux düşünüyorum kişiselleştirme falan özgür bir işletim sistemi. Hackintosh yüklenebiliyorsa bir şekilde 11.nesil Intel'e o zaman Hackintosh olabilir.
Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Asily
Üstün
11 kullanıyorum 23H2 de kullandım sonra 22H2 döndüm şu anda Windows 11 22H2.
5474
Uzman
11 kullanıyorum 23H2 de kullandım sonra 22H2 döndüm şu anda Windows 11 22h2.
Linux Mint. Windows'a benziyor ama Windows'tan iyi.
Asily
Üstün
Linux Mint. Windows'a benziyor ama Windows'tan iyi.
Bir bakayım bu arada Debian versiyonu ile farkı ne normalinin.
Bu arada Fedora'ya da Zorin OS iyi midir?
5474
Uzman
Bir bakayım bu arada Debian versiyonu ile farkı ne normalinin?
Debian da daha iyi olabilir normalide. Sisteme göre olur.
Asily
Üstün
Debian da daha iyi olabilir normalide. Sisteme göre olur.
Çünkü benim bildiğim Linux Mint normali sıkıntı çıkabiliyormuş kurulum falan o yüzden sordum teşekkürler.
Jennifer
Üstün
Tiger Lake iGPU'lar da Intel Xe tabanını aldığı için hayır, Hackintosh kuramazsınız.Hackintosh yüklenebiliyorsa bir şekilde 11.nesil Intel'e o zaman Hackintosh olabilir.
Arayüz için işletim sistemi beğenilmez, Fedora KDE Spin deneyebilirsiniz. Başlangıç dağıtımlarına artık ihtiyaç duymuyorsanız Arch Linux kurup istediğiniz DE'yi kurabilirsiniz.Linux genel olarak kullanmadım ama başlangıç dağıtımlarınında kullanıcı arayüzü kötü.
Yeni konular
-
-
ASUS TUF A15 laptopun termal bakımdan sonraki değerleri nasıl?
- XXXTentacion
-
-
Yeni toplanan sistem çalıştırıldıktan sonra yanık kokusu geldi ve 67 kod hatası verdi
- Mikail Özaydın
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
18 yaş altı için ön ödemeli kart tavsiyesi
- Andrea Kimi Antonelli