İş alanında kullanmak, ofis programları kullanmak için yeterli. Oyun performansı nasıl bilmiyorum. SSD ve RAM takviyesi iyi olur. Gördüğüm çoğu iş bilgisayarında 12.nesil i7, i5 vardı. Bu bilgisayarda 11.nesil i3 biraz düşük kalmış. Bu fiyata anca böyle olur zaten.

İş alanında kullanmak, ofis programları kullanmak için yeterli. Oyun performansı nasıl bilmiyorum. SSD ve RAM takviyesi iyi olur. Gördüğüm çoğu iş bilgisayarında 12.nesil i7, i5 vardı. Bu bilgisayarda 11.nesil i3 biraz düşük kalmış. Bu fiyata anca böyle olur zaten.
Celeron'dan iyidir.

i3 - i5 şeklinde bakmamak lazım. i3 1315U kullanıyorum, tek çekirdek performansı 13. nesil i5u ve i7u serisi işlemcilerle çok yakın. Bütün programlama uygulamalarına yeterli oluyor. 9.800'e almıştım geçen ay.

İ3 9100 8GB RAM bu yazıyı yazdığım ve sürekli kullandığım PC. (4 yıllık)
Tabi bunun nedeni PC yi sadece medya, internet ve ofis işleri için kullanıyor olmam.
İ9 14X olsa sanmıyorum ki daha fazla konfor hissederdim.

Demek istediğim yapacağınız işe göre PC alın. 80 KM hızı geçmeyecek isek Ferrari almak sadece ahmaklıktır.
Yukarıdaki PC güncelik her ihtiyaca yeter.

Ofis programı açar, video izletir. Bundan daha fazlasını beklemeyin de zaten. Fiyatına göre işlemci de baya iyi. Bu fiyata adam gibi tablet bile yok.