Sepette kullanmanız gereken indirim kodu: HP2000
Kullanım şartları:
- Minimum 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
- 31.05.2025 23:59 tarihine kadar geçerlidir.
MSI'dan sonra en nefret ettigim markadir. Tercih edilmesinin pek onemi yok. Bu ulkede Casper, Monster falan daha cok tercih ediliyor diger markalara kiyasla.Tercih edilen bir marka.
Alternatifler konusunda haklısınız.
MSI'dan sonra en nefret ettigim markadir. Tercih edilmesinin pek onemi yok. Bu ulkede Casper, Monster falan daha cok tercih ediliyor diger markalara kiyasla.
Genel bir yargı, hangi victus'dan söz ettiğinize bağlı. F/p güzel omen 17 cihazlar var. High end kısmında da omen max'lar gayet güzel. Giriş-orta seviyelerde ben de önermiyorum.
Ben Omen'i de sevmiyorum. Genel olarak ben o paraya Acer Predator veya Gigabyte Aourus stogu beklerim. Omen alman yani. Omen'in bir serisinde mavi ekran hatasi alanlar varmis.Genel bir yargı, hangi victus'dan söz ettiğinize bağlı. F/p güzel omen 17 cihazlar var. High end kısmında da omen max'lar gayet güzel. Giriş-orta seviyelerde ben de önermiyorum.
İlk kez sizden duyuyorum, ancak mavi ekran hatasının bir modele özel olabileceğini düşünmüyorum. 5060 laptoplar çıkmadan önce önerdiğim laptoplar 4070'li aorus ve omen 17 idi. Ancak 5060 laptop'lar çıktından sonra, hele elimizde slayer r9 gibi bir şey varken 60bine başka bir şey önermek saçma geliyor. Kasa, soğutma, işlemci olarak üst düzey bir cihaz. Elimizdeki kısıtlı verilere dayanarak araştırdığım kadarıyla 5060 laptop 4070 laptop Gpu'yu geçiyor. Kaynağım tom's hardware.Ben Omen'i de sevmiyorum. Genel olarak ben o paraya Acer Predator veya Gigabyte Aourus stogu beklerim. Omen alman yani. Omen'in bir serisinde mavi ekran hatasi alanlar varmis.