• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

HP laptopta şarja takınca ekranda meydana gelen ışık sızması, voltaj kaynaklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uğur.y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
Eğer orijinal şarj aleti ise vermez donanıma zarar ama çok da bilgisayara yüklenmemenizde fayda var, içiniz daha rahat etmek istiyorsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip bir durum, Voltaj yüksek olsa bilgisayar kısa süre içinde bozulurdu bu arada, 19V oluyor genelde laptopların adaptörleri. Sizinki diyelim 30V falan gelse anında yakar bilgisayarı.

Fakat ben böyle bir durum olduğunu sanmıyorum, bence laptopun kendi içinde bir saçmalık var.

Cihaz garanti kapsamından çıktı. Çıkmasaydı servise yollardım.

19V çeken bir bilgisayara sınırlamalar gereği isteseniz de 20V ve üzerini veremezsiniz zaten. Pilde enerji tasarrufu için bazı pikselleri kapatıyor olduğu için ışık sızması o kadar belirgin olmuyordur.

Yani cihazın ekranı bozulduğu için ışık sızması yapıyor, voltaj ile bir alakası yok.

Servis'e göndermek şart oluyor o zaman işin tuhafı hocam dün bu foruma bu başlığı açtım gece kapattım bu sefer şikayetçi olduğum ışık sızmasını yapmadı xahve hocamın dediği gibi PC içinde bir saçmalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…