tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

Bundan yaklaşık üç yıl önce (Ağustos 2022) aldığım oyun bilgisayarının içini şimdiye kadar hiç temizlemedim ve termal macun tatbik etmedim. Bu yaz aylarında içini açıp bir genel bakım yapma düşüncem var.

Sizce geç mi kalmışım; yoksa bu normal mi? GPU ve CPU sıcaklık değerleri yük altında değilken 30'lu derecelerde seyrediyor, evde klima yok. Oyun oynarken herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Şimdiden, gelebilecek cevaplar ve öneriler için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Gelmiş geçiyor, daha bugün bir arkadaşımın laptopunun bir ton sıcaklık derdi ile uğraştık. İllallah ettim, bir yollayın zararı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmiş geçiyor, daha bugün bir arkadaşımın laptopunun bir ton sıcaklık derdi ile uğraştık. İllallah ettim, bir yollayın zararı yok.
Ofis işleri için kullandığım bir HP laptop daha var; onun içini çok kez açıp gerekli işlemleri sorunsuzca yaptım. Yani, bahsettiğim bilgisayarı da elden geçirebilirim gibi geliyor.

Ofis işleri için kullandığım bir laptop daha var; onun içini çok kez açıp gerekli işlemleri sorunsuzca yaptım. Yani, bahsettiğim bilgisayarı da elden geçirebilirim gibi geliyor.
Bu işlerden tecrübeniz varsa sizin için çok zor olmasa gerek ama yine de benzer modellerin bir iki bakım videosunu izleyin derim.

Bu işlerden tecrübeniz varsa sizin için çok zor olmasa gerek ama yine de benzer modellerin bir iki bakım videosunu izleyin derim.
Bilgisayarı ilk aldığımda, dediğiniz gibi, birkaç video izleyip ek donanımlar takmıştım zaten. Hatırlattığınız için sağ olun yine de.