Olması gereken miktarda sürdüğünüz müddetçe 10 gram puttyin yeterli geleceğini düşünüyorum açıkçası.Zaten sarı işaretli yerlerde tek bir tarafa (çiplere) putty uygulayacaksınız iki tarafa birden değil. Bu kırmızıyla işaretlediğiniz yere de PTM7950 uygulayacaksınız, biliyorsunuzdur zaten.
Fiyatı bana da bir tık fazla geldi ancak şu anlık pek bir alternatifiniz yok maalesef. CX H1300 de oldukça iyi bir puttydir ama onda da üründen ürüne göre değişebiliyor, mesela bu son parti CX H1300'lerin çok katı olduğu ve laptoplar için pek uygun olmadığı söyleniyordu. Ayrıca şu anda Türkiye'ye gönderen yok dediğiniz gibi.
(Şunu da belirteyim, geçenlerde puttylere bakmıştım ve CX H1300'ü yine bu fiyatlara Türkiye'ye gönderen satıcılar vardı. Bir süre sonra tekrardan buraya satma ihtimalleri var.)
Ebuy7 ile ilgili benim bir bilgim yok, güvenilirse 20 gramını da alabilirsiniz oradan.
Şu anki puttyleri kullanmaya devam edip etmemek size kalmış. Eğer kurumamışlarsa bir müddet daha kullanılabilir. 3 senede de hemen kuruyacağını zannetmiyorum, puttyler uzun ömürlü olur genelde.