specigs

Gelişen

Arkadaşlar, bu laptopu sipariş verdim. Sizce nasıl bir seçim olmuş? Artıları, eksileri nedir? Bu fiyat bandında daha iyi bir tercih yapabilir miydim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Zaten siparişi verdikten sonra niye yorumumuza ihtiyaç duydunuz ki? Ayrıca, evet daha iyi bir tercih yapabilirdiniz. Garanti servisleri çok kötü HP'nin.

Garanti servisleri kötü. Bdh bilişim bakıyor, Şikayetvar üzerinden yorumlarına bakabilirsiniz. İade ederseniz GameGaraj X7t ve ASUS TUF F16 öneririm. Bütçede daha mantıklı bir seçenek yok.

Gamegaraja bir türlü ısınamadım. TUF F16 ile arasında kalmıştım zaten. Fakat 240 Hz QHD ekran ve 2TB SSD 32 GB RAM farkıyla HP tercih ettim. ASUS'unda servis sıkıntılı diye duymuştum ama araştırdığımda.

Hall sensör 2024 sonrası modellerde geçmiş diye okudum.
Geçmiş değil, bizzat kendim yaşayıp bir sürü dava süreci atlattım. Yeni nesil AMD'nin Ai işlemcilerinde ve intel'in ultra serilerinden itibaren risk çok azaldı denilebilir ancak yok değil. Ayrıca alınmaması için BDH bilişim gibi bir şirketin bakması dahi yeterli olurdu şahsen.

Geçmiş değil, bizzat kendim yaşayıp bir sürü dava süreci atlattım. Yeni nesil AMD'nin AI işlemcilerinde ve Intel'in Ultra serilerinden itibaren risk çok azaldı denilebilir ancak yok değil. Ayrıca alınmaması için bdh bilişim gibi bir şirketin bakması dahi yeterli olurdu şahsen.

Ne önerirsiniz peki?