Cihazlar zaten 2.el MSI'in sıfırı 105k.

4090 olan arkadaş değerleri attı laptop 1 yıllık olmasına rağmen bu değerleri almış bana çok düşük ve aşırı sıcak geldi Max fanda yaptı bir de.

5070 Ti MSI ile neredeyse aynı score...

Diğer forumda da yazdim Omen onu sogutamaz. 4080 performansı vermiş. Ha PTM uygulayip CPU'ya 55 watt limit atarsan 20-21 falan gorebilir ama yine de 4090'in Max performansini alacagini sanmiyorum.
Msidan da istesene test.

Diğer forumda da yazdim Omen onu sogutamaz. 4080 performansı vermiş. Ha PTM uygulayip CPU'ya 55 watt limit atarsan 20-21 falan gorebilir ama yine de 4090'in Max performansini alacagini sanmiyorum.
MSI'dan da istesene test.

İstedim 18100 grafik skoru vermiş ve normal modda Turbo mod da açık değil. Omen Max fanda 4090 ile 18700 vermiş aynı neredeyse GPU scoru. CPU skorunu söylemiyorum bile ölü bir puan.

İstedim 18100 grafik skoru vermiş ve normal modda Turbo mod da açık değil. Omen Max fanda 4090 ile 18700 vermiş aynı neredeyse GPU scoru. CPU skorunu söylemiyorum bile ölü bir puan.

Timespy CPU skoru tutarlı değil. Ha bu sefer doğru çıkmış ama kaale almayin. 70 Ti'dan 18100 cikarmasi cok iyi.
Ha omene ptm-watt limit cpuya uv ile geçersiniz msi'i ama yeni yenidir.

Son düzenleme:
Timespy CPU skoru tutarlı değil. Ha bu sefer doğru çıkmış ama kaale almayin. 70 Ti'dan 18100 cikarmasi cok iyi.
Ha Omen'e PTM-watt limit CPU'ya UV ile geçersiniz MSI'i ama yeni yenidir.

Omen 3 bakır boru MSI 5 bakır boru yeni teknoloji daha güçlü işlemci gibi etkenler var ama GPU düşük o kesin. Dediğim gibi 5 ay sonra satacağım işim bitecek laptopla MSI A18 daha kolay satılır diye düşünüyorum sıfırından 30k daha ucuza alacağım ve ekran 18 inç büyük ekran garantisi 3 yıl. Omen'in garantisi uygulamada butik gözüküyor ve arkadaş 2024 de teşhir olarak almış.

Mobil cihazda kartın saf kas gücü artık o kadar önemli değil. Termal darboğazı engelleyip kartı çatlatmamak için kartın ihtiyaç duyduğunda hile yapması daha önemli. Keza 4090’lı arkadaşın termallerini beğenmemen dediğimi kanıtlıyor.

Ben olsam direkt 5070Ti ile devam ederdim. Yeni her zaman yenidir ve kendisi şu an Nvidia’nın Sweet Spot kartı.