- Cihaz
- Hp omen 17 ve Lenovo LOQ
Merhaba 3 ürün arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz?
1- HP Omen 17.
2- Lenovo LOQ 4070.
3- Lenovo LOQ 4060.
HP Omen’ların bazı cihazlarında da Hall sensör sorunu var diye biliyorum, bu modelde de var mı ya da ileride çıkar mı sizce?
Bir de HP’nin teknik servisini hiç beğenmiyorlar, ileride bir sorunla karşılaşırsam sıkıntı olur mu diye korkuyorum.
Lenovo’yu da seviyorum açıkçası, ancak tek düşündüren şey işlemcisi ve pil ömrü. Sanırım her şeyde ekran kartını kullanıyormuş, bu da pil ömrünü ve cihaz ömrünü kısaltıyormuş. Ama bunun dışında bir sorunu yok diye biliyorum (anakartlar sadece Intel’de yanıyor sanırım).
Lenovo’nun da teknik servisini beğeniyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Lütfen başka bilgisayar önermeyin, bu 3 üründen birini alacağım.
1- HP Omen 17.
2- Lenovo LOQ 4070.
3- Lenovo LOQ 4060.
HP Omen’ların bazı cihazlarında da Hall sensör sorunu var diye biliyorum, bu modelde de var mı ya da ileride çıkar mı sizce?
Bir de HP’nin teknik servisini hiç beğenmiyorlar, ileride bir sorunla karşılaşırsam sıkıntı olur mu diye korkuyorum.
Lenovo’yu da seviyorum açıkçası, ancak tek düşündüren şey işlemcisi ve pil ömrü. Sanırım her şeyde ekran kartını kullanıyormuş, bu da pil ömrünü ve cihaz ömrünü kısaltıyormuş. Ama bunun dışında bir sorunu yok diye biliyorum (anakartlar sadece Intel’de yanıyor sanırım).
Lenovo’nun da teknik servisini beğeniyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Lütfen başka bilgisayar önermeyin, bu 3 üründen birini alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: