Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
HP Pavilion 15 EC0005 model laptopumun içini açıp fanları ve soğutma bloğunu temizleyip termal macun değişimi yaptım. Birkaç saatlik Valorant oynamamın ardından ekran kartı 64, işlemci 71 dereceyi geçmedi, altında herhangi bir ekstra soğutma yok. Sizce bu değerler nasıl? Ayrıca, birkaç saatlik oyun serüveninden sonra drop yemeğe başladım, sebebi ne olabilir?

Çözüm
Sıcaklık değerleriniz normal, hatta çok iyi gözüküyor. Drop konusuna gelirsek, drop yemeye başladığınızda RAM'iniz fazla dolmaya başlamış olabilir ve boşaltılmaya ihtiyaç duyuyor olabilir. Afterburner ile değerleri kontrol edin.
Sıcaklık değerleriniz normal, hatta çok iyi gözüküyor. Drop konusuna gelirsek, drop yemeye başladığınızda RAM'iniz fazla dolmaya başlamış olabilir ve boşaltılmaya ihtiyaç duyuyor olabilir. Afterburner ile değerleri kontrol edin.

Çözüm
Canım sevdiceğim HP, 4x2 koymak yerine 8x1 koysaydı gönül rahatlığı ile 16GB yapacaktım ama beni çok zor bir duruma soktu sağ olsun. 2'si zaten Vega 8'e gidiyor, kalan 6'nın bir bölümünü Windows yiyor, kalan 2 3 bir şeyle oyun oynamak da çok zor, haklısınız, cevaplar için çok teşekkür ederim.